Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 3ου Division(2o group), οι Κόνδορες BC αναμετρήθηκαν με την Ageli BC! Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του, με τις 2 ομάδες να παίζουν γρήγορο και εκρηκτικό μπάσκετ. 50-52 ήταν το τελικό σκορ με τους «Λύκους» να παίρνουν την νίκη στην κόψη του ξυραφιού!

Άκρως ενδιαφέρον ήταν ο αγώνας από το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες έπαιξαν από νωρίς καλά στην επίθεση, κάτι που αποτυπώθηκε στο σκορ. 20-15 έληξε η περίοδος με τα «αρπακτικά» να δημιουργούν μια διαφορά 5 πόντων υπέρ τους. Από κοντά ακολούθησε η νεανική Ageli BC! Για τους γηπεδούχους 4 καλάθια έβαλε ο Τσίανος, ενώ με 3 ακολούθησε ο Παπουτσής. 7 πόντους είχε ο Τσουμάνης και 6 ο Κοκκόσης για την Ageli BC!

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ageli BC στην 2η περίοδο. Με οδηγό την άμυνα και τις επιθέσεις σε καταστάσεις transition οι «λύκοι» μετέτρεψαν το -5 σε +1. 10-16 ήταν το επιμέρους σκορ με την ομάδα των Κονδόρων να μην μπορεί να βρει εύκολο σκορ στην επίθεση. Για τους γηπεδούχους 2 καλάθια έβαλε ο Σ. Χρονόπουλος, ενώ σε 1 τρίποντο ευστόχησε ο Δημόπουλος. Τον χαβά του συνέχισε ο ασταμάτητος Τσουμάνης με 7 πόντους. 4 πέτυχε και ο Κεχαγιόγλου για τους προπορευόμενους.

Η 3η περίοδος ήταν ιδιαίτερη. Το σκορ ήταν πολύ χαμηλό (7-5) και οι 2 ομάδες υπέπεσαν σε πολλά λάθη. Αυτό αποτυπώθηκε και στον πίνακα. Τα ηνία άλλαξαν πάλι χέρια με τους Κόνδορες να περνάνε μπροστά με μισό καλάθι. Για τους γηπεδούχους 2 καλάθια έβαλε ο Παπουτσής, ενώ σε 1 σουτ πίσω από τα 6.75 ευστόχησε ο Δημόπουλος. Όλους τους πόντους της Ageli BC τους πέτυχε ο Τσουμάνης.

Με την διαφορά στον 1 πόντο, όλα θα κρίνονταν στο 4ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες έπαιξαν ωραίο μπάσκετ και τα έδωσαν όλα. Το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία φάση με την Ageli BC να βγάζει την άμυνα και να παίρνει την νίκη με σκορ 50-52! 13-16 έληξε η περίοδος με τους Κόνδορες να πέφτουν μαχόμενοι! Για τους νικητές 2 τρίποντα έβαλε ο Κεχαγιόγλου, ενώ 5 πόντους έβαλε ο Τσουμάνης. 4 πόντους είχε για τους ηττημένους ο Τσιάνος.

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Κοκκόσης με 10 πόντους, 10 ριμπάουντ (8-2), 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ σε 28 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σ .Χρονόπουλος με 10 πόντους, 17 ριμπάουντ (14-3) και 2 ασίστ σε 35 λεπτά αγώνα!

Key player: O παίχτης-κλειδί ήταν ο Α. Τσουμάνης με 24 πόντους, 4 ριμπάουντ (4-0), 3 ασίστ και 1 λάθος σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία κατοχή με την Ageli BC να βγάζει την άμυνα!