Το κρύο βράδυ της Πέμπτης στο πρώτο γήπεδο των All Stars Arena του ΟΑΚΑ οι Slow Leopards φιλοξένησαν το Πόρτο με σκοπό να πάρουν την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

Στην πρώτη περίοδος το Πόρτο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς παίρνοντας κεφάλι στο σκορ 9 πόντων με τον Ψαλιδόπουλο να πετυχαίνει 9 από τους 19 πόντους της ομάδας του. Οι Slow Leopards προσπάθησαν να κρατηθούν κοντά στο σκορ με τους Κατσιάπη και Παλλάντζα να σκοράρουν από 4 πόντους, με το αποτέλεσμα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να διαμορφώνεται σε 19-10.

Το δεύτερο δεκάλεπτο είχε τον ίδιο χαρακτήρα. Για τους Slow Leopards ξεχώρισε ο Ζήρος με 8 πόντους και 5 ριμπάουντ ενώ για τους γηπεδούχους ο Ψαλιδόπουλος συνέχισε από εκεί που είχε αφήσει στο πρώτο δεκάλεπτο προσθέτοντας ακόμη 7 πόντους στο παλμαρέ του. Το σκορ για το πρώτο εικοσάλεπτο 34-26.

Μετά την ανάπαυλα το Πόρτο προσπάθησαν να κρατήσουν την διαφορά με τον Ζαφειράκη ο οποίος πέτυχε 7 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο, αλλά το σερί 10-0 που πέτυχαν οι Leopards και με τους Ζηρό (7) και Καραμπεσύνη (6) με δύο τρίποντα διαμόρφωσαν το σκορ σε 49-49.

Η τέταρτη περίοδος ήταν περίοδος κατοχών και καθαρού μυαλού. Για τους φιλοξενούμενους ο Κατσιάπης πέτυχε 6 πόντους και ο Καραμπεσύνης ακόμη (6) με 2 τρίποντες βόμβες που έκοψαν τα πόδια των γηπεδούχων. Για το Πόρτο ξεχώρισε ο Γκόρος με 10 πόντους αλλά δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα του με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 66-73.

MVP: Αναδείχθηκε ο ¨διπλός¨ Διονύσης Ζηρός ο οποίος σημείωσε 18 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ με μόλις 4 λάθη και 23 στο σύστημα αξιολόγησης.

Key-Player:Ήταν ο Βαγγέλης Κατσιάπης ο οποίος σημείωσε 19 πόντους με 10 ριμπάουντ και 20 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο σερί που έκαναν οι Slow Leopards στην τρίτη περίοδο αλλά και στα τρίποντα του Καραμπεσύνη στα τελευταία λεπτά.