Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 3ου Division (2ο group), οι Χαλέϊκερς αναμετρήθηκαν με τους Brotherhoops . Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο παρκέ, επέβαλλαν από νωρίς τον ρυθμό τους, ξέφυγαν στο σκορ και πήραν μια εύκολη νίκη με σκορ 59-26!

Οι Χαλέϊκερς έδειξαν τις διαθέσεις τους από το 1ο δεκάλεπτο. Με πλάνο και γρήγορο μπάσκετ δημιούργησαν από νωρίς μια διαφορά 6 πόντων. Πέτυχαν 12 και δέχθηκαν 6 από τους νευρικούς Brotherhoops. Ο Χαρδαβέλλας ήταν τρομακτικά καλός έχοντας όλους τους πόντους της ομάδας του. Για τους Hoops Χάλαρης και Μ. Βουγάς έβαλαν από 1 τρίποντο ο καθένας.

Ακόμα καλύτερα έπαιξαν οι Χαλέϊκερς στην 2η περίοδο. Δεν άφησαν τους Brotherhoops να παίξουν το μπάσκετ τους και έφτασαν την διαφορά στους 18 πόντους. 18-6 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους ηνίοχους 7 πόντους πέτυχε ο Κάππος. 5 έβαλε ο Πούτος. Στα 2 καλάθια του Τζεβελέκου στάθηκαν οι Brotherhoops.

Ο ρυθμός έπεσε στο 3ο δεκάλεπτο. Η διαφορά έφτασε τους 21 πόντους σε 1 δεκάλεπτο που οι άμυνες έγιναν σκληρές και ο ρυθμός έπεσε. 8-5 ήταν το επιμέρους σκορ σε αυτή την περίοδο. 5 πόντους έβαλε ο Χαρδαβέλλας για τους προπορευόμενους. Ζαφειρόπουλος και Τζεβελέκος είχαν από 1 καλάθι έκαστος για τους φιλοξενούμενους.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν και η 4η περίοδο. Η απόσταση μεταξύ των 2 ομάδων σταθεροποιήθηκε στους 33 πόντους με τους Χαλέϊκερς να μοιάζουν με 1 ασταμάτητο τρένο. 59-26 έληξε το παιχνίδι με το σκορ της περιόδου να είναι 21-9! Για τους νικητές σκόραραν 6 διαφορετικοί παίχτες, κάτι που έδειξε τον επιθετικό πλουραλισμό της ομάδας. 4 έβαλε ο Μίσσιος και 3 ο Χάλαρης για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Γ. Χαρδαβέλλας με 25 πόντους, 12 ριμπάουντ (9-3), 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 33 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ε. Τζεβελέκος με 10 πόντους, 9 ριμπάουντ (6-3), 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 31 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Γ. Καλογριδάκης με 5 πόντους, 8 ριμπάουντ (7-1), 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη σε 27 λεπτά αγώνα!