Η ΣΚΙΛΛΟΥΝΤΙΑ πήρε μια δύσκολη νίκη απέναντι στους μαχητικούς BASKETFATHERS με 64-73.

Οι Δαλαμάγκας και Παπαδακός σκόραραν αλλά ο Κωστής με σουτ και ο Σιάνης από κοντά έκαναν το 4-3. Και πάλι ο Παπαδάκος σκόραρε ενώ ο Στούπας με σουτ στα όρια του τριπόντου έκανε το 4-7. Νέα ισοφάριση με τους Καλτσά και Σιάνη για τους γηπεδούχους που όμως σε εκείνο το σημείο και έπειτα δεν κατάφεραν να σκοράρουν άλλο καλάθι. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι με τρίποντο του Τσεκλένη και καλάθια των Δαλαμάγκα, Κούρτη και Παπαδάκου έκαναν το 9-20.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο 2ο με τους Τρίμη και Κωστή να μειώνουν στους 8. Ο Κούρτης σκόραρε από κοντά αλλά με νέο σερί από τους Τρίμη και Σιάνη η διαφορά έπεσε στους 3. Δυο καλάθια του Δαλαμάγκα έδωσαν προβάδισμα 5 πόντων στη ΣΚΙΛΛΟΥΝΤΙΑ αλλά ο Κωστής αρχικά και ο Τρίμης μείωσαν στους 3 για το 27-30.

Οι γηπεδούχοι με τρίποντο του Δερμιτζάκη και σουτ του Κωστή πέρασαν για 1η φορά μπροστά στο παιχνίδι. Ο Στούπας με τρίποντο απάντησε αλλά ο Καλτσάς έκανε το 38-37. Η ΣΚΙΛΛΟΥΝΤΙΑ όμως με ένα ξέσπασμα κατάφερε να ξεφύγει ξανά με 10 πόντους. Ο Παπαδάκος είχε 4 πόντους και από 2 οι Τσεκλένης, Δαλαμάγκας και Χαλίμος. Ο Καλτσάς μείωσε αλλά με τους Δαλαμάγκα και Κούρτη η διαφορά έφτασε στους 13. 

Στα πρώτα λεπτά η διαφορά παρέμενε στα ίδια επίπεδα. Ο Καλτσάς με 4 πόντους μείωσε αλλά ο Στούπας απάντησε με τρίποντο. Με τον ίδιο τρόπο σκόραρε και ο Δερμιτζάκης ρίχνοντας τη διαφορά στους 9. Στα καλάθια των γηπεδούχων η ΣΚΙΛΛΟΥΝΤΙΑ είχε απάντηση, ο Δαλαμάγκας σκόραρε έμμεσο τρίποντο και κάπου εκεί ήρθε και το τέλος. Ο Σιάνης μείωσε με τρίποντο ενώ ο Τρίμης έγραψε το τελικό 64-73.

MVP της αναμέτρησης ο Δαλαμάγκας με 16 πόντους και 13 ριμπάουντ.

για τους γηπεδούχους ο Κωστής είχε 10 πόντους και 17 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Η ΣΚΙΛΛΟΥΝΤΙΑ είχε περισσότερες δυνάμεις, έβγαλε αιφνιδιασμούς και είχε κάποια ξεσπάσματα που με μικρά σερί έχτισε μια διαφορά ως το τέλος.