Τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου και συνάμα τη διαφορά πήραν το βράδυ της Παρασκευής οι Brotherhoops όταν και στο πλασίο της 14ης αγωνιστικής του δεύτερου γκρουπ της Division 3 υποδέχτηκαν στο Ίλιον την AgeliBC υπερσκελίζοντας το 46-60 με το οποίο είχαν ηττηθεί με το παρόμοιο 63-48 !

Στην εκκίνηση οι ομάδες ήταν χαλαρές και δυσκολεύτηκαν να βρουν σκορ. Οι γηπεδούχοι με το ντουέτο Α. Βουγά και Τζεβελέκου (από 5π) πήραν το προβάδισμα απέναντι στον Χατζή (4), για το 12-8 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι Brotherhoops με τον Ζαφειρόπουλο (6) να παραλαμβάνει τη μπάγκετα της ορχήστρας και με πολλές λύσεις (Καπουραλος 3, Α. βουγάς, Βλασσόπουλος, Βιτανόπουλος και Τζεβέλεκος από ένα καλάθι έκαστος) διατήρησαν τα ηνία της αναμέτρησης απέναντι στην Αγέλη, που ωστόσο έμεινε κοντά χάρη στον ασταμάτητο Χατζή (10π), με το ημίχρονο να κλείνει με 29-23.

Οι Hoops προσάρμοσαν καλύτερα την άμυνα τους μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά. Με αιχμή του δόρατος τους α. Βουγά (5) και Βιτανόπουλο (4) πήραν διψήφια διαφορά παρά τις ενέργειες των Χατζή (5) και Δημητρού (4) από την αντίπερα όχθη, για το 44-34 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία η Αγέλη προσπάθησε να απειλήσει κυρίως από τα 6.75  (Χατζής, Κεχαγιόγλου και Γλύκας από ένα τρίποντο, Δημητρός 5), αλλά οι Brotherhoops πέταγαν φωτιές. Με τους Α. Βουγά ( 5), Βλασσόπουλο (4) και Μ. Βουγά (3) διατήρησαν διψήφια απόσταση και με το καλάθι του Καπουραλου (5) στο τέλος έφτασαν δίκαια στο τελικό 63-48 !

MVP ήταν ο Μαικλ Καπουραλος με 10 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 μπλοκ και 3 λάθη. Καλύτερος για την Ageli ήταν ο Φρίξος Χατζής με 22 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Στέλιος Ζαφειρόπουλος με 8 πόντους, 14 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 μπλοκ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ανέβασαν στροφές μετά το πρώτο μέρος και χάρη στην υπεροχή τους στο ζωγραφιστό πήραν τη νίκη !