Σε μια αναμέτρηση για γερά νεύρα οι Κόνδορες έγιναν η πρώτη ομάδα που κέρδισε τους γηπεδούχους Power Strangers, στο πλαίσιο της 14ης στάσης του δεύτερου γκρουπ της Division 3 την Κυριακή το βράδυ στο ΟΑΚΑ, μετά από σαραντάλεπτη μάχη !

Οι ομάδες συμβάδισαν από την αρχή. Οι μεν Strangers βρήκαν στόχο με τα τρίποντα του Τσατσα (6π) & του Πανοσκάλτση (3) προηγούμενοι με 8-2 ωστόσο οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν με τους Σ. Χρονόπουλο(4) και Τσιάνο (3) μειώνοντας σε 11-9 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η δεύτερη περιόδος ανήκε στους Power ! Mε τον Ζαφόλια (8) να κυριαρχεί στο ζωγραφιστό και τους Πανοσκάλτση (6)& Δραγάτση (4) αρωγούς πήραν διψήφια διαφορά χάρη στην άμυνα τους, που επέτρεψε μόλις επτά πόντους σε αυτό το διάστημα (Γιαννόπουλος 5), φτάνοντας στο ημίχρονο προηγούμενοι με 29-16.

Όλα άλλαξαν στην επανάληψη. Οι φιλοξενούμενοι με ένα γρήγορο 9-0 μάζεψαν την κατάσταση σκοράροντας σχεδόν όλοι από λίγο (Δημόπουλος 3, Παπουτσής, Οικονομούλας, Σ. Χρονόπουλος και Γιαννόπουλος από 2). Ταυτόχρονα με άμυνα από ατσάλι (δέχτηκαν μόλις 4) μείωσαν σε 33-27 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία το παιχνίδι έγινε δραματικό με το άγχος να κυριεύει αμφότερα τα συγκροτήματα. Οι Power Strangers με τέσσερις πόντους του Τσατσα προηγήθηκαν με 40-37, τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη. Οι Κόνδορες όμως με ένα 5-0 με βόμβα τριών πόντων του Οικονομούλα και καλάθι του Α. Χρονόπουλου 1.50" προ του τέλους προσπέρασαν ! Οι Power ήταν άστοχοι από τη γραμμή της φιλανθρωπίας (1/5), με τον Α. Χρονόπουλο από την άλλη πλευρά να χάνει με τη σειρά του και τις δύο βολές που επιχείρησε, αλλά να διορθώνει κλέβοντας τη μπάλα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με το τελικό 41-42 !

MVP αναδείχθηκε ο Χρήστος Οικονομούλας με 11 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και ένα λάθος. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Σταύρος Πανοσκάλτσης με double double και 11 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 1 λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Δημήτρης Γιαννόπουλος με 9 πόντους, 1 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στη ρουλέτα των βολών και τις καλύτερες επιλογές των νικητών στο τέλος.