Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 3ου Division (2o group), οι Gipsy Blinders αναμετρήθηκαν με τους Basketfathers. Το παιχνίδι ήταν σκληρό και είχε 1 αργό τέμπο με τους Basketfathers να έχουν τα ηνία στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. 43-56 ήταν το τελικό σκορ με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη!


Ωραία ξεκίνησαν και οι 2 ομάδες στο 1ο δεκάλεπτο. Το τέμπο ήταν αργό, αλλά είδαμε ωραίο και οργανωμένο μπάσκετ. 11-15 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Basketfathers να δημιούργουν μια διαφορά 2 καλαθιών. Για τους γηπεδούχους 5 πόντους έβαλε ο Θεοδωρόπουλος. 6 έίχε ο Τρίμης και 4 ο Κωστής για τους ηνίοχους.


Στο +7 έφτασαν οι Basketfathers στην 2η περίοδο. Οι 2 ομάδες συνέχισαν να παίζουν μπάσκετ αργού ρυθμού με τους Blinders να βασίζονται στον Θεοδωρόπουλο. Οι Basketfathers έπαιξαν πιο ομαδικά και αύξησαν την υπέρ τους διαφορά! 11-14 ήταν το επιμέρους σκορ! Για τους γηπεδούχους 5 πόντους έβαλε ο Πιπίλης. 8 πόντους με 2 τρίποντα πέτυχε ο Δερμιτζάνης για τους Basketfathers!


Ισορροπημένο ήταν το 3ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες έδωσαν πολλές μάχες εντός και εκτός ζωγραφιστού! Είδαμε πολλούς αιφνιδιασμούς, αλλά και σουτ πίσω από τα 6,75! 13-13 ήταν το επιμέρους σκορ. 4 πόντους είχε ο Ζέρβας και 3 ο Προκοπίου για τους Gipsy Blinders. 3 σερί καλάθια είχε ο ασταμάτητος Τρίμης για τους προπορευόμενους.


Με την διαφορά στους 7 πόντους, οι Basketfathers είχαν το αβαντάζ στην 4η και τελευταία περίοδο. Μπορεί οι Blinders να προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν και στο τέλος γνώρισαν την ήττα από τους ανώτερους Basketfathers! 43-56 ήταν το τελικό σκορ με το δεκάλεπτο να λήγει 8-14. Για τους νικητές 5 πόντους έβαλε ο Κωστής και 4 ο Καλτσάς. Στο τρίποντο του Διαμαντόπουλου στάθηκαν οι ηττημένοι!


Mvp του αγώνα ήταν ο Η. Κωστής με 13 πόντους, 12 ριμπάουντ (9-3), 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 μπλοκ και 2 λάθη σε 31 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ν. Παλούμπης με 3 πόντους, 9 ριμπάουντ (6-3), 1 ασίστ και 2 λάθη σε 24 λεπτά αγώνα!


Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Δ. Τρίμης με 16 πόντους, 19 ριμπάουντ (12-7) και 2 λάθη σε 31 λεπτά συμμετοχής!


Το παιχνίδι κρίθηκε από την εμπειρία και την άμυνα που έπεξαν οι Basketfathers!