Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 3ου Division (1o group) οι Munchies Reloaded αναμετρήθηκαν με τους Mamba's. Το παιχνίδι ήταν σκληρό με αργό τέμπο και οργανωμένες επιθέσεις. Ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στα τελευταία λεπτά με τα "φίδια" να είναι καλύτερα και να παίρνουν την νίκη με σκορ 42-54!


Τρομερά έπαιξαν οι 2 ομάδες στο 1ο δεκάλεπτο. Το τέμπο ήταν αρκετά γρήγορο σε σχέση με το υπόλοιπο παιχνίδι με τους παίχτες να δίνουν το 100%. Είδαμε πολλές καταστάσεις transitinion, ενώ οι άμυνες ηταν σχετικά χαλαρές. 17-21 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 13 πόντους έβαλε  ο ασταμάτητος Καρανίκας. Ακολούθησε με 2 καλάθια ο Γ. Κεραμιδάς. Πρώτος σκόρερ των ηνίοχων ήταν ο Σ. Ζυγούκης με 7 πόντους. 4 έβαλε ο Γιαννόπουλος. Ρίσκας και Γ. Ζυγούκης πέτυχαν από 3 πόντους έκαστος.


Εντελώς διαφορερικό ήταν το 2ο δεκάλεπτο. Ο ρυθμός έπεσε εντελώς και οι επιθέσεις των 2 ομάδων ήταν κακά οργανωμένες. Άμεσο αποτέλεσμα ήταν οι ομάδες να επικεντρωθούν στην άμυνα με το επιμέρους σκορ να είναι 6-2. Οι Munchies πήραν τα ηνία του αγώνα (+2). Κεραμιδάς Β., Γ. και Δαϊρεντζής είχαν από 1 καλάθι ο καθένας. Ο Αντωνίου πέτυχε το μοναδικό καλάθι των Mamba's.


Ισορροπημένη ήταν η 3η περίοδος. Η κούραση επιρέασε τους παίχτες των 2 ομάδων κάτι που αποτυπώθηκε κυρίως στον ρυθμό και στα τρεξίματα-επιστροφές στην άμυνα. 14-14 ήταν το επιμέρους σκορ. Τον χαβά του με 8 πόντους συνέχισε ο Γ. Κεραμιδάς για τους Munchies, ενώ 2 καλάθια έβαλε ο Καρανίκας. 7 είχε ο Αντωνίου και 5 ο Σ. Ζυγούκης για τους Mamba's.


Με την διαφορά στο καλάθι υπέρ των Munchies, όλα ήταν πιθανά στο 4ο δεκάλεπτο. Ντέρμπι περιμέναμε και ντέρμπι δεν είδαμε. Οι Mamba's πάτησαν το πόδι στο γκάζι, ξέφυγαν στο καταλληλότερο σημείο του αγώνα και πήραν μια άξια αλλά δύσκολη νίκη! 42-54 ήταν το τελικό σκορ με την περίοδο να λήγει 5-17! Για τους νικητές 9 πόντους έβαλε ο Σ. Ζυγούκης και 7 ο Παπαλέξης. 3 πόντους πέτυχε ο Στεργιόπουλος για τους ηττημένους!


Mvp του αγώνα ήταν o Ν. Παπαλέξης με 9 πόντους, 8 ριμπάουντ (8-0), 3 ασίστ, 5 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 5 λάθη σε 40 λεπτά αγώνα! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γ. Κεραμιδάς με 14 πόντους, 4 ριμπάουντ (4-0), 5 ασίστ, 6 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 27 λεπτά αγώνα!


Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Χ. Αντωνίου με 9 πόντους, 15 ριμπάουντ (10-5), 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη σε 26 λεπτά συμμετοχής!


Το παιχνίδι κρίθηκε στα 3 τελευταία λεπτά με τους Mamba's να είναι ιδιαίτερα εύστοχοι!