Για τη 16η αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ της Division 3 οι Gispy Blinders φιλοξένησαν τη Σκιλλουντία με τη δεύτερη να παίζει εξαιρετικό μπάσκετ από το πρώτο λεπτό και να φτάνει με άνεση στο τρίτο συνεχόμενο ροζ φύλλο.

Με το καλησπέρα οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις διαθέσεις τους. Με την τριπλέτα Δαλαμάγκα (10) , Αραβανή (8) και Χαλίμου (7) "έπνιξαν" τους αντιπάλους τους και καθώς δέχτηκαν μόλις 4 πόντους (Πιπιλής ένα τρίποντο) πήραν μεγάλη διαφορά (4-29) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια. Η αναμέτρηση έγινε run n gun, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν με τον Πολίτη (9). Οι Πυργιώτες σκόραραν με τους Στούπα (8), Δαλαμάγκα (5) και Χαλίμο (4) φτάνοντας στο ημίχρονο με το σκορ στο 17-48.

Το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο μέρος, με τις ομάδες να προσπαθούν να φτιάξουν συνεργασίες και όμορφες φάσεις. Για τους Gipsy Blinders ο Θεοδωρόπουλος είχε πέντε πόντους ενώ από την αντίπερα όχθη ο Κούρτης είχε 8 και το κουατέτο των Δαλαμάγκα, Αραβανή, Γιαννόπουλου και Χαλίμου από τέσσερις διαμορφώντας το 30-73 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία η απόσταση μεγάλωσε περαιτέρω καθώς τόσο ο Αραβανής (8) όσο και οι Γιαννόπουλος (5) & Στούπας (4) έτρεχαν ακατάπαυστα. Οι Blinders προσπάθησαν να ακολουθήσουν το ρυθμό με τους Πολίτη, Μπερζελέα και Ζέρβα να σημειώνουν από 4 πόντους, με το τελικό 44-96 να είναι απόλυτα δίκαιο !

Mvp αναδείχθηκε με σούπερ double double o Παναγιώτης Κούρτης. Είχε 12 πόντους,  30(!!) ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 μπλοκ και 3 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Διονύσης Πολίτης με 15 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Key Player ήταν ο Iron Mike Αραβανής, με πληθωρική παρουσία και 24 πόντους (5/6 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν τα απόλυτα αφεντικά καθόλο το σαραντάλεπτο.