Για τη 17η αγωνιστική του πρώτου γκρουπ της Division 3 οι Mamba's υποδέχτηκαν τους New York Bricks και όπως και στον πρώτο γύρο πήραν το ροζ φύλλο χάρη στην αντίδραση που έβγαλαν μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά καλύτεροι στο ξεκίνημα. Με τα τρίποντα των Λιάσκου (6) και Θ. Πλέτσα (5) προηγήθηκαν με 12-3. Η άμυνα τους δέχτηκε μόλις μια βολή ακόμα κι έτσι πήραν διψήφια απόσταση (4-15) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η διαφορά έφτασε στο +16 καθώς  οι Πλέτσες (5 ο Θ. , 4 ο Ν.) ήταν δραστήριοι. Οι γηπεδούχοι ωστόσο προσπάθησαν να επανέλθουν στη συνέχεια με επιμέρους 11-3 με τους Αντωνίου, Ρίσκα και το τρίποντο του Ξαγοράρη , με τον τελευταίο λόγο να ανήκει στους Νεουορκέζους που κράτησαν τη διψήφια απόσταση (16-16) στο ημίχρονο.

Διαφορετική ήταν η εξέλιξη μετά την ανάπαυλα. Οι Mamba's έσφιξαν την άμυνα τους, επέτρεψαν μόλις 3 πόντους και με τους Ρίσκα, Αντωνίου (από 4) και τη βόμβα τριών πόντων του Κ. Παπαλέξη ισοφάρισαν προσωρινά, με τη βολή του Θ. Πλέτσα να διαμορφώνει το 28-29 στο τριαντάλεπτο.

Έχοντας καλύψει τη διαφορά οι Mamba's άνοιξαν τα φτερά τους στην τέταρτη περίοδο. Με την ίδια συνταγή, σφιχτή άμυνα και τον Αντωνίου (11π) να το παίρνει πάνω του στο μπροστά μέρος του γηπέδου, έφτασαν στο +7. Το τρίποντο του Θεοδοσίου για τους Bricks τους έφερε κοντά, αλλά η καλή διαχείριση των κρίσιμων λεπτομερειών και η ψυχραιμία από τη γραμμή της φιλανθρωπίας, έδωσαν στους Mamba's μια σημαντική νίκη με 43-36 που τους διατηρεί στις πρώτες θέσεις του ομίλου !

MVP αναδείχθηκε ο Χρήστος Αντωνίου με 19 πόντους, 12 ριμπάουντ (double double), 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ κι ένα λάθος. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Νίκος Πλέτσας με 6 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 5 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 7 λάθη.

Παίκτης-Κλειδί:  Ο Βασίλης Ρίσκας με 8 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην ανατροπή των νικητών στο δεύτερο μέρος, που πήραν το μομέντουμ και επικράτησαν !