Aπόγευμα Σαββάτου στο ΟΑΚΑ και οι πρωτοπόροι Power Strangers υποδέχτηκαν του πάντα επικίνδυνους Gipsy Blinders για τη 17η αγωνιστική της Division 3. Οι γηπεδούχοι ελέγχοντας το παιχνίδι από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, έφτασαν σε ακόμη μία νίκη που τους διατηρεί στην κορυφή. 

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς. Οι Blinders, με ηγέτη τον Θεοδωρόπουλο, δυσκόλεψαν τους αντιπάλους τους. Κόντραραν στα ίσια τους Power Strangers όντας ισόπαλοι στο σκορ μέχρι τα τέλη της πρώτης περιόδου (13-13). Με ένα μικρό ξέσπασμα του Αρμπελιά όμως, οι πρωτοπόροι έκλεισαν το δεκάλεπτο προηγούμενοι με έξι πόντους 21-15. 

Στη δεύτερη περίοδο ο Τσαουσλάρης πήρε το όπλο του σημειώντας δέκα πόντους σε ένα τρομερό σερί 14-0 που έφερε το 35-17 αρχικά και στη συνέχεια το 41-19 στο τέλος του ημιχρόνου. Έτσι, με ένα επιμέρους 20-4, οι Strangers έθεσαν γερές βάσεις για τη νίκη όντας μπροστά με 23 πόντους. 

Η εικόνα αυτή συνεχίστηκε και μετά την ανάπαυλα. H διαφορά έφτασε μέχρι και τους 27 (50-23) μέχρις ότου οι Blinders ισορροπήσουν κάπως την κατάσταση, χωρίς όμως να καταφέρνουν πολλά. Η τρίτη περίοδος τελείωσε με το σκορ στο 55-33. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Αρμπελιάς συνέχισε το βιολί του πετυχαίνοντας 9 πόντους. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονταν να βρουν το δρόμο προς το καλάθι και κάπως έτσι το παιχνίδι έληξε με τους Strangers να παίρνουν μία άνετη νίκη με 74-39. 

MVP: O Αρμπελιάς πραγματοποίησε μία μεστή εμφάνιση με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασσίστ, 5 κλεψίματα και 27 efficiency

Παίκτης κλειδί: Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Τσαουσλάρης με 26 πόντους.

Για τους Gipsy Blinders ξεχώρισε ο Θεοδωρόπουλος με 19 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασσίστ και 1 κλέψιμο.