Σε ένα παιχνίδι με φοβερό τέλος οι ΧΑΛΕΙΚΕΡΣ επιβλήθηκαν της ΣΚΙΛΛΟΥΝΤΙΑ με 62-65.

Με τον Κάππο να σκοράρει 4 πόντους και τρίποντο του Καλογριδάκη οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολύ καλό ξεκίνημα. Ο Αραβανής με τρίποντο όμως και καλάθια από τους Χαλίμο, Λαδά και Κούρτη έφεραν την ανατροπή. Ο Χαρδαβέλλας μείωσε αλλά και πάλι ο Κούρτης αύξησε τη διαφορά. Με καλάθια των Χαρδαβέλλα και Βλάχου η διαφορά έπεσε ξανά αλλά ο Αραβανής σκόραρε το 2ο του τρίποντο για το 18-13.

Φοβερό ξεκίνημα ξανά για τους ΧΑΛΕΙΚΕΡΣ με τον Χαρβαβέλλα να είναι ισοπεδωτικός. Με 8 σερί πόντους του έβαλε μπροστά την ομάδα του ενώ ο Κάππος με άλλους 7 πόντους έφερε την ομάδα του στο +10. Ο Λαδάς σκόραρε 4 πόντους, ο Χαρδαβέλλας απάντησε και ο Λαδάς στο τέλος έκανε το 27-30.

Δυο τρίποντα των Αραβανή και Λαδά βρήκαν απάντηση από τον Τζαβάρα με ωραία σουτ. Και πάλι ο Λαδάς έβαλε μπροστά την ομάδα του αλλά ο Κάππος με τρίποντο και ο Χαρδαβέλλας σκόραραν για το 37-39. Οι δυο ομάδες παρέμεναν κοντά μετά το τρίποντο του Τζαβάρα και το καλάθι του Δαλαμάγκα. Το 45-47 έγραψε ο Κάππος ξανά με 5 πόντους του.

Στα πρώτα λεπτά το προβάδισμα άλλαζε χέρια συνεχώς με τους Χαρδαβέλλα και Κάππο από τη μια και Χαλίμο από την άλλη. Ο Κάππος με τρίποντο έκανε το 52-54 για να απαντήσει ο Τσεκλένης με τον ίδιο τρόπο. Ο Αραβανής με έμμεσο τρίποντο έδωσε το προβάδισμα λίγο πριν το τέλος αλλά σε εκείνο το σημείο ο Τζαβάρας πήρε την ομάδα πάνω του. Με 6 σερί πόντους του με σουτ από την ίδια θέση έστειλε την ομάδα του στο +4. Ο Λαδάς μείωσε στους 2 αλλά ο Καλογριδάκης με 1/2 βολές έκανε το +3. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν και οι ΧΑΛΕΙΚΕΡΣ πανηγύρισαν έξαλλα μια πολύτιμη νίκη.

MVP της αναμέτρησης ο Χαρδαβέλλας με 18 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

για τους γηπεδούχους ο Λαδάς με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Ο Τζαβάρας έκρινε το ματς με τα φοβερά σουτ του.