Για τη 17η αγωνιστική του πρώτου γκρουπ της Division 3 το απόγευμα της Κυριακής οι Slow Leopards φιλοξένησαν τους Abaliers στο ΟΑΚΑ, με τους δεύτερους να επικρατούν με σχετική άνεση.

Αρχικά υπήξε ισορροπία. Οι γηπεδούχοι μάλιστα με σερί 9-0 και τους Μουρούτσο (6) και Κατσιάπη (5) σε πρώτο ρόλο ξέφυγαν με 11-6 όμως οι αντίπαλοι τους απάντησαν με τα τρίποντα των Δούκα και Κυριαζή και ισοφάρισαν σε 14-14 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Abaliers ανέβασαν το ρυρθμό τους στη συνέχεια. Πήραν σκορ από πολλούς (Φρουδάκης 7, Δούκας και Θεοδωρόπουλος από 5, Γ. Χρυσοσπάθης 4) και σιγά σιγά έχτισαν διαφορά. Από την άλλη πλευρά τα τρίποντα των Καραμπεσύνη (5) και Κατσιάπη (3) δεν έφταναν με συνέπεια το 27-42 στο ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι άφησαν το πόδι από το γκάζι. Οι Leopards τρο εκμεταλλεύτηκαν και μίκρυναν την απόσταση με τους Καραμπεσύνη (5), Ζήρο (4) και Κατσιάπη (3), ωστόσο οι Γ. Χρυσοσπάθης και Θεοδωρόπουλο με τέσσερις πόντους έκαστος κράτησαν τους Aba στον αφρό, για το 47-54 στο τριαντάλεπτο.

Με σερί 7-0 και τα τρίποντα των Γ. Χρυσοσπάθη (8) και Ζήση (7) οι Abaliers έφτασαν ως το +16. Ωστόσο οι Leopards δεν κατέθεσαν τα όπλα. Με το δικό τους 11-0 και τους Μαυρέπη (5),  Ζήρο και Μουρούτσο (από 4) μείωσαν ως το 63-68, με τους Abaliers να ανησυχούν μεν αλλά να φτ΄σανουν στο ροζ φύλλο με το τελικό 63-73.

MVP αναδείχθηκε ο Γιώργος Χρυσοσπάθης. Τελείωσε το ματς με 12 πόντους , 9 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 μπλοκ. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Βαγγέλης Μουρούτσος με double double και 14 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Key player ήταν ο Σταύρος Θεοδωρόπουλος. Μέτρησε 19 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε: Στην αποτελεσματικότητα των νικητών που μετά τα πρώτα δέκα λεπτά πήραν την πρωτοπορία και δεν την απώλεσαν.