Οι ΧΑΛΕΪΚΕΡΣ κατάφεραν να επιβληθούν με 49-40 των BRICKLAYERS.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 9-0 με των Κωνσταντόπουλου να σκοράρει 4 πόντους και τους Χύτα, Κατσάκο από 2. Οι ΧΑΛΕΪΚΕΡΣ όμως κατάφεραν να αντιδράσουν αρχικά με έμμεσο τρίποντο του Χαρδαβέλλα και δίποντο του ίδιου και σουτ του Αγαπητού. Μάλιστα με 2 καλάθια του Κάππου πέρασαν μπροστά με 11-10.

Οι Κωνσταντόπουλος και Γιαννίκας κατάφεραν να δώσουν και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα τους αλλά ο Χαρδαβέλλας σκόραρε 2/2 βολές. Ο Χύτας με τρίποντο έκανε το 17-13 αλλά οι BRICKLAYERS δεν κατάφεραν να σκοράρουν άλλο καλάθι. Αντίθετα με βολές του Χαρδαβέλλα και τρίποντο του Κάππου έγινε το 17-18 ενώ ο Βλάχος από κοντά έκανε το +3 σε ένα φτωχό δεκάλεπτο.

Ο Καλογριδάκης με σουτ ανέβασε κι άλλο τη διαφορά αλλά ο Κωνσταντόπουλος απάντησε. Με 2 καλάθια του Βλάχου έπειτα από επιθετικά ριμπάουντ έγινε το +7 για πρώτη φορά. Ο Γκούσκος με σουτ και ο Κωνσταντόπουλος με 1/2 βολές μείωσαν αλλά με 2 καλάθια του Καλογριδάκη και ένα του Αγαπητού έγινε το +10.

Ο Κατσάκος μείωσε αρχικά αλλά οι Χαρδαβέλλας και Αγαπητός απάντησαν. Ο Κωνσταντόπουλος έβαλε την ομάδα του ξανά στο ματς με 2 σουτ, το ένα από αυτά για 3. Μάλιστα ο ίδιος παίχτης και ο Χύτας μείωσαν στους 5 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Ο Καλογριδάκης σκόραρε αλλά και πάλι ο Κωνσταντόπουλος απάντησε με βολές. Στο τέλος οι BRICKLAYERS δεν κατάφεραν να σκοράρουν και αναγκάστηκαν να στείλουν το ματς στις βολές. Οι Μπαλάσκας και Κάππος ήταν έυστοχοι δίνοντας τη νίκη στην ομάδα τους με 40-49.

MVP της αναμέτρησης ο Βλάχος με 8 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Για τους ηττημένους ο Κωνσταντόπουλος είχε 18 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στα τελευταία λεπτά οι BRICKLAYERS δεν βρήκαν τα σουτ που ήθελαν για την ανατροπή, οι ΧΑΛΕΪΚΕΡΣ κυριάρχησαν κατά κράτος στη ρακέτα μαζέυοντας 17 περισσότερα ριμπάουντ.