Θριαμβευτική ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου πήραν το βράδυ της Κυριακής οι Κόνδορες όταν και στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του δεύτερου γκρουπ της Division 3 αντιμετώπισαν τους Brotherhoops, καλύπτοντας τη δαιφορά των 29 πόντων με την οποία είχαν ηττηθεί !

Εξαρχής οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί σε άμυνα κι επίθεση. Δέχτηκαν μόλις τέσσερις πόντους και με τους Οικονομούλα και Αναστασιάδη να σκοράρουν από τέσσερις, πήραν τα ηνία της αναμέτρησης με το σκορ της πρώτης περιόδου να διαμορφώνεται σε 13-4.

Στη δεύτερη περίοδο οι Κόνδορες άνοιξαν τα φτερά τους ! Ανστασιάδης με επτά, Δημόπουλος με πέντε και Γιαννόπουλος με τέσσερις τους οδήγησαν σε διψήφια διαφορά και παρά την αντίδραση του Κωτσάκη (7) έκλεισαν το πρώτο μέρος προηγούμενοι με 35-15 !

Δεν άλλαξε κάτι μετά την ανάπαυλα. Οι Κόνδορες συνέχισαν να σκοράρουν με ευκολία ( Οικονομούλας 5, Κατζιλιεράκης 3), ενώ οι Brotherhoops απαντούσαν περιστασιακά με τους Χάλαρη και Τζεβελέκο (από 4π). Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 51-25.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες χαμήλωσαν το ρυθμό. Ο Κωτσάκης σκόραρε ακόμα 4 πόντους για τους Hoops, ενώ ο Α. Χρονόπουλος με έξι πόντους συνέβαλε στην ευρεία επικράτηση για τους Κόνδορες με 63-32 !

MVP: Ο Χρήστος Οικονομούλας ο οποίος σκόραρε 13 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ και είχε 4 ασιστ, 4 κλεψίματα κι ένα λάθος. Προσπάθησε περισσότερο για τους ηττημένους ο Ρήγας Κωτσάκης με 13 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 3 λάθη. 

Παίκτης-κλειδί ήταν ο Γιώργος Αναστασιάδης με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν ακλύτεροι σε όλο το σαραντάλεπτο !