Στο 2ο ημίχρονο καθάρισαν οι POWER STRANGERS με 74-54 τους BASKETFATHERS.

Με τον Κωστή προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι αλλά με καλάθια των Πανοσκάλτση και Τσαουσλάρη έγινε η ανατροπή. Μάλιστα με έμμεσο τρίποντο του Πανοσκάλτση η διαφορά έφτασε τους 3. Ο Αρμπελιάς με τρίποντο έκανε το 14-9 αλλά με σερί από τους Καλτσά, Καρακάση και Κωστή οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά. Ο Καλτσάς είχε 7 πόντους. 

Οι Πανοσκάτσης και Ζαφόλιας μείωσαν αλλά με καλάθια των Δερμιτζάκη και Σκούρτα ήρθε η απάντηση. Μέχρι τα μισά η διαφορά δεν άλλαξε αλλά με τον Τσαουσλάρη να οργιάζει ήρθε η ανατροπή. Με 7 πόντους του έβαλε την ομάδα του οδηγό. Ο Τσάτσας με τρίποντο έκανε το 34-28 για να μειώσει ο Καλτσάς με έμμεσο τρίποντο. Με καλάθια των Τσαουσλάρη και Σιάνη έγινε το 38-34.

Ο Σιάνης σκόραρε στην αρχή του δεκαλέπτου αλλά με τον Τσαουσλάρη να σκοράρει 3 πόντους και τους Λάβδα. Τσάτσα έγινε το 45-36. Ο Κωστής κατάφερε να μειώσε με 4 πόντους του ενώ ο Αρβανιτίδης με τρίποντο μείωσε στους 2. Ο Πανοσκάλτσης όμως με 7 πόντους του δεν άφησε άλλα περιθώρια στους αντιπάλους. Ο Τσάτσας με τρίποντο έφερε το ματς στους 14 στο τελευταίο λεπτό.

Ο Σιάνης μείωσε όπως και στο προηγούμενο δεκάλεπτο αλλά με έμμεσο τρίποντο του Τσαουσλάρη η διαφορά αυξήθηκε. Ο Σιάνης μείωσε ξανά αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν για το 67-51. Μάλιστα με τρίποντο του Τσάτσα και καλάθι του Λάβδα έγινε το 72-53.

MVP της αναμέτρησης ο Πανοσκάλτσης με 27 πόντους και 9 ριμπάουντ.

για τους ηττημένους ο Κωστής είχε 15 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές με κύριους εκφραστές τους Πανοσκάλτση και Τσαουσλάρη.