Οι Pink Panthers έκαμψαν με 66-63 την αντίσταση των Slow Leopards, για τη 18η αγωνιστική του Group 1 της Division 3. 

Οι «Ροζ Πάνθηρες» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, μετά από δύο διαδοχικές ήττες, ανεβαίνοντας στο 8-10 κι έκαναν καθοριστικό βήμα για να βρεθούν στα playoffs. Από την άλλη, οι τυπικά γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν τις ομάδες που «κυνηγούν», στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Δεν τα κατάφεραν και με ρεκόρ 5-13 είναι δύο νίκες μακριά από τις ομάδες που είναι από πάνω τους. 

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, είχε ένταση, πάθος, αλλά και νεύρα, με τις ομάδες να δίνουν τρομερή μάχη για τη νίκη. Με σερί 8-0, οι Slow Leopards ανέκαμψαν από το «κρύο» ξεκίνημα τους και προηγήθηκαν 11-9, ενώ μετά τα μισά της δεύτερης περιόδου βρέθηκαν στο +9 (30-21 στο 16’). Οι Pink Panthers έκαναν, όμως, καλύτερο… φίνις στο πρώτο μέρος και με σερί 10-0 προηγήθηκαν με 31-30.

Μετά την ανάπαυλα ο αγώνας ήταν ακόμα πιο συναρπαστικός με τις ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και το προβάδισμα άλλαζε διαρκώς χέρια. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 56-51 (31’), αλλά οι αντίπαλοι τους «απάντησαν» και πέρασαν εκείνοι μπροστά (58-56). 
Στα μισά της τελευταίας περιόδου οι ομάδες ήταν ισόπαλες 58-58 κι ουσιαστικά τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες εκεί όπου οι «Ροζ Πάνθηρες» ήταν καλύτεροι.

Με πρωτοστάτη τον Ντζόγια ξέφυγαν με 64-58, ενώ ο Ασημάκης πέτυχε ένα καθοριστικό καλάθι για το 66-60. Ο Μαυρεπής είχε 1/2 βολές, 25.9’’ πριν το φινάλε κι οι Slow Leopards ήθελαν τρίποντο για να στείλουν το ματς στην παράταση. Δεν το βρήκαν, όμως, καθώς οι τυπικά φιλοξενούμενοι έπαιξαν αποτελεσματική άμυνα, με τον Ντζόγια να μην επιτρέπει ούτε το σουτ στα 0.9’’ πριν το φινάλε. 

Player of the Game: Ο Βαγγέλης Ντζόγιας ήταν καθοριστικός και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ήταν ο πρώτος σκόρερ με 20 πόντους (8/18 σουτ), ενώ έπαιξε καταλυτικές άμυνες, όπως εκείνη στο φινάλε του αγώνα. Επίσης, είχε 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ. 

Παίκτης «κλειδί» ο Μάριος Παναγιωτακόπουλος, ο οποίος έκανε τρομερή δουλειά κοντά στο καλάθι! Τελείωσε το ματς με νταμπλ νταμπλ, μετρώντας 14 πόντους (6/15 δίποντα) και 16 ριμπάουντ, ενώ είχε ακόμα 2 κλεψίματα, μια τάπα και μια ασίστ.    

Που κρίθηκε: Ένα τόσο «κλειστό» ματς ήταν δεδομένο ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι Pink Panthers είχαν «καθαρό» μυαλό στο τέλος, έβαλαν τα σουτ που έπρεπε κι έπαιξαν αποτελεσματικές άμυνες στο τέλος.