Για τη 19η στάση του πρώτου γκρούπ της Division 3 οι Abaliers φιλοξένησαν την Κυριακή το Χάος και όπως και στον πρώτο γύρο πήραν τη νίκη που τους κρατά ψηλά στη βαθμολογία.

Οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι στην εκκίνηση. Οι γηπεδούχοι με τους Δούκα (5) και Καψή (4) σε πρώτο πλάνο πηραν την πρωτοπορία απέναντι στον Καθαράκη (4) και το τρίποντο του Πούλου τελειώνοντας την πρώτη περίοδο μπροστά με 13-9.

Στη συνέχεια ο Θεοδωρόπουλος (8) ανέβασε στροφές παρέα με τον Δούκα (5) φτάνοντας τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα. Τα τρίποντα των Καθαράκη και Καράμπαμπα δεν ήταν αρκετά για να περιορίσουν το σκορ για τουε φιλοξενούμενους που βρεθηκανκπισω με 32-19 στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα το Χάος επιχείρησε το come back. O Λάμπος (9) τελείωσε ιδανικά φάσεις και ο Πούλος (5) βοήθησε περιφερειακά, με τον Θεοδωρόπουλο (5) να διατηρεί το προβάδισμα των "Aba" με 43-37 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι Abaliers αν και πιέστηκαν από τον Πούλο (7π) συντήρησαν διάφορες κοντά στους δέκα πόντους με τον Δούκα (5) και το τρίποντο του Θεοδωρόπουλου, κόβοντας πρώτοι το νήμα με το τελικό 55-49.

MVP αναδείχθηκε ο Γιώργος Χρυσοσπάθης με 6 πόντους , 24 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 μπλοκ και 4 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν με double double ο Παναγιώτης Λάμπος που είχε 11 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 2 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος που μέτρησε 16 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη.

Που κρίθηκε: οι νικητές έλεγξαν το ρυθμό του αγώνα από την άμυνα και δεν έχασαν το προβάδισμα.