Οι BASKETFATHERS επιβλήθηκαν των BROTHERHOOPS με 82-80 σε ένα φοβερό ματς.

Με καλάθια των Κωστή και Κλαδή και τρίποντο του Δερμιτζάκη ξεκίνησε το ματς. Ο Καπουράλος είχε σκοράρει το 1ο καλάθι στο ματς. Ο ίδιος παίχτης με άλλους 4 πόντους και ο Κωτσάκης έκαναν το 7-8. Ο Καλτσάς απάντησε με έμμεσο τρίποντο αλλά και πάλι ο Καπουράλος με 4 πόντους και ο Κωτσάκης έκαναν το 10-14. Με σερί όμως από τους Καλτσά, Περάκης και Κλαδή ήρθε η ανατροπή για το 20-14 του δεκαλέπτου.

Ο Κωστής σκόραρε αλλά ο Κωτσάκης με 5 πόντους του μείωσε στους 3. Ο Καλτσάς όμως και ο Δερμιτζάκης έκαναν το 27-19. Ο Καλτσάς σκόραρε και έμμεσο τρίποντο ενώ ο Δερμιτζάκης με σουτ 3ων πόντων και λέι απ έκανε το 35-21 ενώ ο Τρίμης έκανε το +16. Οι Καπουράλος και Βιτανόπουλος μείωσαν ενώ με 5 πόντους του Βουγά και τον Καπουράλο ξανά η  διαφορά έπεσε στους 6. Ο Κωστής με τρίποντο απάντησε αλλά ο Βουγάς έκανε ξανά το 43-37.

Οι Τρίμης και δερμιτζάκης σκόραραν αλλά οι Κωτσάκης και Καπουράλος απάντησαν αμέσως. Ο Δερμιτζάκης σκόραρε νέο τρίποντο αλλά ο Τζεβελέκος από κοντά και ο Κωτσάκης με σουτ μείωσαν στους 5. Και πάλι ο Δερμιτζάκης σκόραρε ενώ ο Καλτσάς είχε ένα ακόμα έμμεσο τρίποντο. Ο Κωτσάκης με τρίποντο κατάφερε να μειώσει ξανά αλλά ο Καλτσάς με τον ίδιο τρόπο με πριν έκανε το 62-52. Με τρίποντα των Βουγά και Βιτανόπουλου όμως και καλάθι του Κωτσάκη έγινε το 62-60. Ο Καρακάσης με τρίποντο κατάφερε να φέρει το +5 στην ομάδα του. 

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και έτσι συνεχίστηκε με τον Δερμιτζάκη να σκοράρει ένα ακόμα τρίποντο. Όμως ο Κωτσάκης με σουτ, ο Βλασσόπουλος από κοντά και Βουγάς με τρίποντο ισοφάρισαν το ματς. Οι Καλτσάς και Τρίμης σκόραραν αλλά στο πιο κρίσιμο σημείο με 5 πόντους του Βουγά και σουτ του Τζεβελέκου πέρασαν μπροστά στο ματς. Ο Κωστής με έμμεσο τρίποντο ισοφάρισε ενώ τα καλάθια των Κωτσάκη και Καλτσά έκαναν το 78-78. Ο Καπουράλος σκόραρε αλλά με καλάθια των Καλτσά και Περάκη ήρθε η νίκη για τους γηπεδούχους.

MVP της αναμέτρησης ο Καλτσάς με 24 πόντους και 11 ριμπάουντ.

για τους BROTHERHOOPS ο Βουγάς είχε 25 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι γηπεδούχοι ήταν σε όλο το ματς μπροστά αλλά το φινάλε ήταν θρίλερ. Το ματς κρίθηκε κυριολεκτικά σε ένα σουτ. Στα τελευταία δευτερόλεπτα οι BASKETFATHERS είχαν τις λύσεις.