Στο πέσιμο της αυλαίας του δεύτερου γκρουπ της Division 3 οι Bricklayers φιλοξένησαν το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ τη Σκιλλουντία και μετά από μια συναρπαστική σε εξέλιξη μάχη πήραν το ροζ φύλλο που τους διατηρεί στην κορυφογραμμή του ομίλου κάτω από τους πρωτοπόρους Power Strangers.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην εκκίνηση με τον Γιαννίκα να βρίσκεται στη θέση του οδηγού με 12 πόντους και με τη συνέργεια από τους Χυτα (4) και Σαρρή (3) έφτασαν να προηγούνται με 19-6. Οι αντιπαλοι τους αντέδρασαν και χάρη στους Κούρτη, Στούπα (από 4) και το τρίποντο του Τσεκλένη μείωσαν σε 22-15 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κι άλλο την απόδοση τους στη συνέχεια. Με επιμέρους 4-12 με το ντουέτο Δαλαμαγκα (6) και Τσεκλένη (5) όχι μόνο ισορρόπησαν αλλά και προσπέρασαν , ωστόσο ο Κωνσταντόπουλος με επτά πόντους επανέφερε τους Bricklayers στην πρωτοπορία με βραχεία κεφαλή (32-31) στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα η Σκιλλουντία πήρε τα ηνία του ματς. Με περιφερειακό δίδυμο τους Τσεκλένη (7) και Στρατήγη (5) να βρίσκουν στόχο έξω από την περίμετρο και τον Κούρτη (6) σταθερό με σερί 7-0 απέκτησαν διψήφια απόσταση. Ο Λοΐζος (6) όμως με τον Γιαννίκα (5) δεν την άφησαν να ξεφύγει περαιτέρω μειώνοντας σε 48-54 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά το παιχνίδι έγινε "ροντέο" ! Οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά με σερί 7-0 (Κωνσταντόπουλος 6, Βέργος 5, Λοΐζος 4 και Γιαννίκας 3) , το οποίο απαντήθηκε με ένα 5-0 από τους Πυργιώτες με γκολ φάουλ του Στρατήγη που έκανε το 60-63. Οι Bricklayers όμως με τις βολές από τους Κωνσταντοπούλο , Βέργο και το καλάθι του Λοΐζου με νέο 6-0 έκαναν την τελική προσπέραση με 66-63 και ξεδιψασαν με το νέκταρ της νίκης  καθώς ο Κούρτης αστόχησε στο τελευταίο σουτ !

Mvp του αγώνα με double double ήταν ο βράχος Χρήστος Λοΐζος με 13 πόντους, 20 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ κι ένα λάθος. Καλύτερος των ηττημένων ήταν επίσης με double figures o Παναγιώτης Κούρτης που μέτρησε 14 πόντους , 21 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί αλλά και πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Γιάννης Γιαννίκας με 22 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Που κρίθηκε: Σε μια αναμέτρηση με αρκετές εναλλαγές το δίδυμο Λοΐζου - Γιαννίκα ήταν καταλυτικό για τους νικητές !