Το βράδυ της Τρίτης(12/3) οι FBC φιλοξένησαν τους πρωτοπόρους Power Strangers με τους δεύτερους να παίρνουν την 18η τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε καλά και για τις δυο ομάδες καθώς ήταν αρκετά εύστοχες και διαμόρφωσαν το σκορ σε 9-12. Για τους FBC ο Παρτσινέβελος πέτυχε (4) πόντους, οι Δημητράκης και Σταύρου πέτυχαν από (2) πόντους, για τους φιλοξενούμενους ο Τσάτσας και Τσαουσλάρης σκόραραν από 6 και ο Πανοσκάλτσης και σκόραρε (2).

Στη δεύτερη περίοδο είδαμε απελευθερωμένο και από τις δυο ομάδες και βοήθησε τους Powers Strangers να αυξήσουν την διαφορά, με δυο σερί 0-8 στο 13΄και 0-7 στο 15΄, και ο πίνακας έδειχνε 16-34 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Για τους γηπεδούχους ο Σταύρου πέτυχε (3) με ένα τρίποντο και οι Λαυκίδης και Παρτσινέβελος από (2), για τους Strangers ο Τσαουσλάρης σκόραρε (6) και οι Γαλανόπουλος και Πανοσκάλτσης από (4).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και ανέβασαν μέχρι και στο +22, αλλά το πείσμα των FBC μείωσε την διαφορά και το σκορ διαμορφώθηκε 34-48 στο τριαντάλεπτο. Οι FBC με τον Σταύρου να προσθέτει (5) στο παλμαρέ του και τους Λαυκίδη, Δημητράκη με (4), για τους φιλοξενούμενους ο Πανοσκάλτσης σκόραρε 12 πόντους και ο Τσαουσλάρης (2).

Στη τέταρτη περίοδο οι άμυνες χαλάρωσαν και οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την διαφορά μέχρι και στους 27 πόντους και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 47-74. Ο Τσάτσας πέτυχε (12) πόντους, ο Γαλανόπουλος (6) και (3) ο Παππάς για τους Power Strangers, ενώ για τους γηπεδούχους ο Τριαντάφυλλος πέτυχε (4)και (3) οι Δημητράκης και Παρτσινέβελος με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την δέκατη-όγδοη νίκη στο πρωτάθλημα.

MVP: Ο Αντώνης Γαλανόπουλος ο οποίος σκόραρε 10 πόντους, μάζεψε 15 ριμπάουντ, μοίρασε 1 ασίστ με 23 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Κώστας Σταύρου, ο οποίος πέτυχε 14 πόντους και 7 ριμπάουντ με 12 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Παντελής Τσάτσας με 21 πόντους, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 22 στο σύστημα αξιολόγησης. Αλλά και ο Σταύρος Πανοσκάλτσης με 20 πόντους, 11 ριμπάουντ και επίσης 22 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε στην καλή επιθετική λειτουργεία των φιλοξενούμενων αλλά και στα σερί που έχτισαν στο παιχνίδι.