Στο πλαίσιο της 19ης στάσης του δεύτερου γκρουπ της Division 3 οι Indians υποδέχτηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Ίλιον την Ageli και μετά από ένα εξαιρετικό αμφότερα παιχνίδι επικράτησαν παραμένοντας στο κυνήγι της δεύτερης θέσης του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με τσίτα τα γκάζια και με το δίδυμο Τσάγκα (9) και Σωτηρέλη (8) με επιμέρους 17-2 μετέτρεψαν το 9-11 σε 26-13. Οι αντίπαλοι τους σκόραραν με τον Καστανάκη (8), με το σκορ στα πρώτα δέκα λεπτά να είναι στο 26-15.

Οι Ινδιάνοι ήταν εξίσου αποδοτικοί και στη συνέχεια. Αξιοποίησαν τη δύναμη τους στη ρακέτα βάζοντας και τον Αρβανίτη (6) στην εξίσωση παρέα με τους Σωτηρέλη (4), Λαζαρίδη , Πρισιμιτζή και Τσάγκα (από 3π) . Η Αγέλη με τον Χατζή (9π) να πετυχαίνει δύσκολα καλάθια μείωσαν στους 5, όμως ένα σερί 9-0 διαμόρφωσε το 44-30 στο ημίχρονο.

Παρόμοια εικόνα είχαμε και στην επανάληψη. Οι ψηλοί των Ιndians έδιναν δεύτερες και τρίτες επιθέσεις με την τριπλέτα Λαζαρίδη (8), Τσάγκα και Σωτηρέλη (από 6) να κάνει θραύση. Για τους φιλοξενούμενους που δεν κατέθεσαν τα όπλα και βρίσκονταν πάντα σε κοντινές αποστάσεις ο Χατζής είχε 8 πόντους, ο Καστανάκης και ο Κεχαγιόγλου από 6 και ο Τσουμάνης 5. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 66-55.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο είδαμε τη μονομαχία δύο γεννημένων σκόρερ. Ο Σωτηρέλης από τη μία και ο Χατζής από την άλλη απαντούσαν ο ένας σοτν άλλον σκοράροντας από 14 πόντους έκαστος. Η απόσταση ωστόσο δεν μίκρυνε καθώς για το συγκρότημα του Κρητικού υπήρχε και ο Τσάγκας (8π) με τη διαφορά να κινείται πέριξ των δέκα πόντων και την κόρνα της λήξης να βρίσκει τους Indians με το ροζ φύλλο με το χορταστικό τελικό 90-80 !

MVP με double double ήταν ο Γιάννης Τσάγκας. Είχε 25 πόντους, 17 ριμπάουντ, 5 ασιστ και ένα μπλοκ. Καλύτερος για τους ηττημένους αλλά και πρώτος σκόρερ ήταν ο δαιμόνιος Φρίξος Χατζής με 33 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 λάθη.

Key player ήταν ο Κώστας Σωτηρέλης που μέτρησε 32 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν την υπεροπλία στο ζωγραφιστό (48-32 ριμπάουντ) που ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για να πάρουν διαφορά και να μην απειληθούν άμεσα.