Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρώτου γκρουπ της  Division 3 οι Pink Panthers υποδέχτηκαν τους Mamba’s το Σάββατο στο ΟΑΚΑ και μετά από μια αναμέτρηση με εναλλαγές και ωραίο θέαμα οι δεύτεροι επανέλαβαν την επιτυχία τους όπως και στον πρώτο γύρο φέρνοντας τούμπα τα πράγματα στο τέλος !

Πολύ καλύτερα ξεκίνησαν το ματς οι “πάνθηρες”. Με όπλο την ταχύτητα και την περιφερειακή ευστοχία κυρίως του Αγόρη (10π) αλλά και των Κοντου & Ντζόγια (από 4π) πήραν διψήφια διαφορά. Οι αντίπαλοι τους απάντησαν με καθυστέρηση με τον Αντωνίου (4) και τον Παπαλέξη (3) μειώνοντας σε 21-13 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στη συνέχεια. Ένα επιμέρους 2-11 από τους φιλοξενούμενους με αιχμή του δόρατος τους Κοντογιάννη, Αντωνίου (από 6π) και τον Ρίσκα  (5) έφερε ισορροπία. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι κρατήθηκαν από τα τρίποντα των Γκίκα και Θ. Βενάρδου με το σκορ να είναι ισόπαλο (30-30) στο ημίχρονο.

Ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη. Οι Ροζ Πάνθηρες πήραν την πρωτοπορία προσωρινά με τον Μπαρμπαρόσο (4) και το τρίποντο του Ασημάκη, όμως ένα 9-0 από την άλλη πλευρά με πρωταγωνιστή τον Αντωνίου (7) έδωσε το προβάδισμα τους Mamba's με 41-44 στο τριαντάλεπτο.

Η τέταρτη περίοδος έκρυβε όλες τις συγκινήσεις. Οι Pink Panthers με σερί 10-0 στο ξεκίνημα της με τους Αγόρη (5) και Θ. Βενάρδο (3) να ευστοχούν έξω από την περίμετρο βρέθηκαν στο +7, όμως οι Mamba's δεν κατέθεσαν τα όπλα. Με επιμέρους 9-2 ισοφάρισαν άμεσα και κτυπώντας από τα 6.75 με τους Αντωνίου (6), Ξαγοράρη (3) και Παπαλέξη (5) προσπέρασαν ! Διαχειρίστηκαν με ιδανικό τρόπο τις τελευταίες κρίσιμες λεπτομέρειες και πήραν με κόπο το ροζ φύλλο με το τελικό 56-63 !

Mvp του αγώνα ήταν ο Χρήστος Αντωνίου με 23 πόντους, 7 ριμπάουντ,  4 κλεψίματα και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double double ο Αλέξανδρος Αγόρης με 18 πόντους, 12 ριμπάουντ , 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 2 λάθη !

Key player: Ο Στέλιος Κοντογιάννης με double figures και 13 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος!

Το παιχνίδι κρίθηκε στο ξέσπασμα των νικητών στα τελευταία λεπτά !