Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 3ου Division (1ο group), οι Terror East αναμετρήθηκαν με τους ΜΓΚ. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο με τους ΜΓΚ να έχουν τα ηνία του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του. 58-74 ήταν το τελικό σκορ με το ματς να ανοίγει σταδιακά υπέρ των φιλοξενούμενων!

Ισορροπημένο με γρήγορο τέμπο ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στην διεκδίκηση του αγώνα, κάτι που αποτυπώθηκε στο box score. 17-14 ήταν το επιμέρους σκορ με τους «τρομοκράτες» να δημιουργούν μια διαφορά 3 πόντων υπέρ τους. Για τους γηπεδούχους λοιπόν, 9 πόντους πέτυχε ο ασταμάτητος Μπόζας. 4 είχε ο Τάτσης. Λάϊος και Μαρκόπουλος κουβάλησαν επιθετικά τους ΜΓΚ, έχοντας από 5 πόντους έκαστος.

Τα παιδιά του Παγετού πάτησαν το πόδι στο γκάζι στην 2η περίοδο. Έτρεξαν στο παρκέ, πέτυχαν πολλούς πόντους σε καταστάσεις transition και επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Μετέτρεψαν το -3 σε +9 και έβαλαν δύσκολα στους Terror East από το ημίχρονο. 12-24 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους Terror East σειρά στο σκοράρισμα πήρε ο τρομερός και πάντα τίμιος Σαπουντζής με 7 πόντους. 7 πόντους είχε ο Μαρτσάκης και 6 ο Γιαννόπουλος για τους ταχύτατους ΜΓΚ.

Σταθερή έμεινε η διαφορά στο 3ο δεκάλεπτο. Οι ΜΓΚ διατήρησαν ακλόνητοι τα ηνία του αγώνα και έκαμψαν την αντίσταση της αρμάδας του Καλοπήτα. 13-13 ήταν το επιμέρους σκορ. Οι Terror East προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να μειώσουν. 5 πόντους έβαλε ο Κολούκης και 3 ο Στόκας. 7 είχε ο ασταμάτητος Λάϊος για τους προπορευόμενους.

Με την διαφορά στους 9 πόντους, οι ΜΓΚ είχαν τον 1ο λόγο στην 4η περίοδο. Οι Terror East προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πλησιάσουν και είδαν την απόστασή τους από τους ΜΓΚ να διευρύνεται εκ νέου στο τελευταίο δεκάλεπτο. 16-23 ήταν το σκορ της περιόδου με την τελική διαφορά να σταθεροποιείται στους 16 πόντους. 58-74 έληξε ο αγώνας. Για τους νικητές 8 πόντους έβαλε ο Λάϊος και 6 ο Γιαννόπουλος. 6 είχε ο Καλοπήτας και 5 ο Σαπουντζής για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Β. Λάϊος με 24 πόντους, 15 ριμπάουντ (13-2), 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 3 μπλοκ και 3 λάθη σε 39 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ι Μπόζας με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ (5-2), 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 6 λάθη σε 36 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ρ. Μαρτσάκης με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ (6-1), 4 ασίστ, 4 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 1 λάθος σε 23 λεπτά αγώνα!