Στο πλαίσιο της 19ης στάσης του πρώτου γκρουπ της Division 3 οι The Unfamous υποδέχτηκαν το Σαββατόβραδο στο ΟΑΚΑ τους Slow Leopards και ξεπέρασαν με άνεση το εμπόδιο τους παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου όντας το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά στην κανονική περίοδο.

Από το πρώτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι φανέρωσαν τις δυνατότητες τους στο παρκέ και με τα τρίποντα του Αγγελή (9π) αλλά και τους Αργυριάδη (6) και Πρίφτη (4) πήραν κεφάλι στο σκορ. Από την άλλη πλευρά απάντησαν μόνο οι Μουρούτσος (5) και Καραμπεσύνης (ένα τρίποντο), με το σκορ να είναι στο 21-8 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια. Οι Unfamous, έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ με τον Αγγελή να συνχίζει τον βομβαρδισμό από τα 6.75 με έξι πόντους, όσους είχε και ο Αργυριάδης, ενώ Γκούμας και Πρίφτης πρόσφεραν από τέσσερις έκαστος, με τη διαφορά να ξεπερνά τους είκοσι. Για τους Leopards ο Μουρούτσος είχε 4 πόντους και οι Κουτσομάρκος, Θεοδωρόπουλος και Δημόπουλος από δυο, με το αποτέλεσμα να είναι στο 43-18 στη μέση της διαδρομής.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ρυθμός έπεσε.  Ήταν η σειρά του Κριτσαντώνη (6) να βρει στόχο έξω από την περίμετρο με τον Πρίφτη να σημειώνει 4 ακόμα πόντους, ενώ Καραμπεσύνης (4), Πετρίδης (3) και ο Μουρούτσος (2) σκόραραν για τους αντιπάλους τους, για το 53-27 στο φινάλε του.

Την τελευταία περίοδο το παιχνίδι είχε μπάσκετ ελεύθερου ρυθμού, με τους γηπεδούχους να ξαναβρίσκουν τη διάθεση τους. Αγγελής , Κριτσαντώνης (από 6) και Χρήστου (5) σκόραραν από μακριά, με τον Γκούμα να έχει πέντε πόντους και τον Αργυριάδη τέσσερις εκτοξεύοντας τη διαφορά. Για τους Leopards ο Πετρίδης σημείωσε τέσσερις και οι Μουρούτσος και Θεοδωρόπουλος από ένα καλάθι, με το τελικό 82-35 να είναι απόλυτα δίκαιο.

MVP: Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Χάρης Αργυριάδης με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη. Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Βαγγέλης Μουρούτσος έχοντας 13 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο bomber Άλκης Αγγελής. Σκόραρε μόνο με τρίποντα 21 πόντους (7/14) και είχε και 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Που κρίθηκε : Στην διαφορά ταχύτητας αλλά και την ποιότητα των νικητών.