Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα εξελίχθηκε η πρεμιέρα όπου οι BRICKLAYERS επικράτησαν με 52-44 των BASKETFATHERS.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με καλάθια των Αντεριώτη και Γιαννίκα αλλά με δυο τρίποντα του Δερμιτζάκη έγινε το 4-6. Ο Χύτας ισοφάρισε αλλά με καλάθια των Τρίμη και Αμπατζή έγινε το 6-10. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν σταθερά μπροστά με 4 πόντους. Ο Κωνσταντόπουλος μείωσε αλλά με 1/2 βολές του Καλτσά και καλάθι του Κωστή έγινε το 14-19. 

Ο Κωστής στην αρχή της 2ης περιόδου έκανε το 14-21 αλλά με ένα σερί 9-0 με τρίποντο του Κωνσταντόπουλου, 4 πόντους του Γιαννίκα και καλάθι του Λαουτάρη έγινε το 23-21. Ο Καλτσάς ισοφάρισε ενώ ο Κωνσταντόπουλος έκανε το 25-23. Με καλάθι του Περράκη και 1/2 βολές του Καλτσά οι BASKETFATHERS πέρασαν μπροστά αλλά ο Βέργος με φοβερό τρίποντο στη λήξη του χρόνου έκανε το 28-26. 

Με καλάθι του Βλάχου ήρθε το 30-26 αλλά με νέα αντεπίθεση με τρίποντο του Μπασακίδη και καλάθι του Αμπατζή ήρθε νέα ανατροπή. Ο Κωνσταντόπουλος απάντησε με τρίποντο αλλά ο Αμπατζής και πάλι και ο Καλτσάς έκαναν το 33-36. Και πάλι στο τέλος ο Κωνσταντόπουλος με τρίποντο έφερε το ματς στα ίσια.

Το 4ο δεκάλεπτο θα έκρινε τον νικητή. Ο Τρίμης σκόραρε αλλά ένα τρίποντο του Βέργου και σουτ του Κωνσταντόπουλου έφεραν το ματς στο 41-38. Ο Δερμιτζάκης μείωσε αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν το 46-41 με τον Αντεριώτη. Σε ένα κρίσιμο σημείο οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετά σουτ ενώ οι γηπεδούχοι κέρδιζαν φάουλ και από την γραμμή των βολών κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά στους 10 κλειδώνοντας την παρθενική τους νίκη. Ο Αμπατζής κατάφερε να μειώσει στο τελικό 52-44.

MVP της αναμέτρησης ο Γιαννίκας με 17 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Καλτσάς με 8 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στην τελευταία περίοδο οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν να σκοράρουν χάρη στην καλή άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι κέρδισαν και αρκετά φάουλ που εκμεταλλεύτηκαν σκοράροντας από τη γραμμή των βολών.