Σε ένα ματς με τρομερό ρυθμό, αλλά και πολλή αστοχία, η Ageli BC ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και επικράτησε των Χαλέικερς  με 45-35.

Ρεσιτάλ αστοχίας στο πρώτο δεκάλεπτο και για τις δύο ομάδες, που φάνηκε πως δεν είχαν κάνει καθόλου καλό ζέσταμα. Αυτό αποτυπώνεται και από το χαμηλό 9-3 που ήταν το σκορ της περιόδου. Κωστάς και Γλύκας είχαν βάλει από 3 για την Ageli, ενώ 2 έβαλε ο Τζαβάρας για τους γηπεδούχους. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο μεγάλος ηγέτης και σκόρερ που έχει η Ageli, βγήκε μπροστά. Ο Τσουμάνης με 7 πόντους, βοήθησε την ομάδα του να τρέξει ένα επιμέρους 13-5 και να προηγηθεί στο ημίχρονο με 14, 22-8. Για τους Χαλέικερς, 3 έβαλε ο Μπαλάσκας. 

Στη τρίτη περίοδο η εικόνα του ματς δεν άλλαξε. Η Ageli πίεσε, βρήκε λύσεις από πολλούς και κυρίως από τους Τσουμάνη και Μπακλούς και τελείωσε πρακτικά την υπόθεση νίκη, αφού πήρε αέρα 26 πόντων, 37-11. Η Χαλέικερς, δεν μπορούσαν να σκοράρουν, αφού έβρισκαν πόντους με το… σταγονόμετρο. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κάνουν μία μυθική ανατροπή. Σκόραραν 24 πόντους, 11 είχε βάλει ο συγκινητικός Πούτος, αλλά δεν κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα το ματς, χάνοντας τελικά με 45-35. Η Ageli, είχε παραχαλαρώσει, με τον Φρίξο Χατζή να γίνεται… μελιτζανί, αλλά την ομάδα του τελικά να ξεκινάει με το δεξί τις υποχρέωσεις της στο πρωτάθλημα. 

MVP: Πολυτιμότερος της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Κωστάρας με 9 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Στέφανος Τζαβάρας με 11 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 τάπα και 1 λάθος. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Δημήτρης Κεχαγιόγλου με 6 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα 

Που κρίθηκε: Στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, εκεί όπου η Ageli κέρδισε με 28-8.