Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου group του Division 3, οι Κόνδορες αντιμετώπισαν τους Mix Grill! Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του με τους φιλοξενούμενους να έχουν σταθερά 1 προβάδισμα (3-12 πόντοι). 39-47 ήταν το τελικό σκορ με τους Mix Grill να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι 2 ομάδες μπήκαν δυνατά στο παρκέ, με τους Κόνδορες να δημιουργούν μια διαφορά 1 πόντου. 12-11 ήταν το σκορ με το ματς να προμηνύεται ντέρμπι. Ο Οικονομούλας ήταν ο 1ος σκόρερ των γηπεδούχων με 5 πόντους, ενώ 1 τρίποντο πέτυχε ο Αναστασιάδης. 5 είχε ο Παπαδιάς και 4 ο Χατζηγεωργιάδης για τους φιλοξενούμενους.

Το πόδι στο γκάζι πάτησαν οι Mix Grill στην 2η περίοδο. Με άμυνα από ατσάλι και επιθετική ορθή οργάνωση κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Μετέτρεψαν το 12-11 σε 14-25 και δημιούργησαν μια καλή διαφορά. 2-14 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Κόνδορες να μην μπορούν να βρουν τα πατήματά τους. Ο Α. Χρονόπουλος έβαλε το μοναδικό καλάθι των γηπεδούχων. 6 είχε για τους προπορευόμενους ο Παπαδιάς.

Οι Κόνδορες βρήκαν το σθένος και αντέδρασαν στο 3ο δεκάλεπτο. Με οργανωμένο μπάσκετ και επιθετική μαεστρία πέτυχαν 19 πόντους δεχόμενοι μόλις 11. Έριξαν την διαφορά στους 3 πόντους και έκαναν το παιχνίδι ντέρμπι ξανά. Οι Mix Grill έριξαν τον ρυθμό που έπαιζαν και το πλήρωσαν. Οικονομούλας, Α. Χρονόπουλος και Παπουτσής είχαν από 2 καλάθια έκαστος για τους γηπεδούχους. 4 πόντους έβαλε για τους φιλοξενούμενους ο Βήχος.

Με την διαφορά στο τρίποντο όλα θα κρίνονταν στην 4η περίοδο. Μπορεί οι Κόνδορες να πίεσαν και να προσπάθησαν, αλλά με οδηγό τον Παπαδιά οι Mix Grill κατάφεραν να απομακρυνθούν λίγο στο σκορ και εν τέλει να πάρουν την νίκη στην πρεμιέρα. 39-47 ήταν το τελικό σκορ. 7-13 έγραψε το φύλλο αγώνα για το δεκάλεπτο. Για τους νικητές 6 πόντους έβαλε ο Παπαδιάς και 5 ο Βήχος. 3 είχε ο Οικονομούλας για τους Κόνδορες.

Mvp του αγώνα ήταν ο Γ. Παπαδιάς με 19 πόντους, 15 ριμπάουντ (14-1), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 3 λάθη σε 35 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χ. Οικονομούλας με 12 πόντους, 10 ριμπάουντ (9-1), 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 36 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Π. Βήχος με 8 πόντους, 4 ριμπάουντ (3-1), 2 ασίστ και 2 λάθη σε 20 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από το δίδυμο Παπαδιάς-Βήχος στην 4η περίοδο!