Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου group του Division 3, οι Mambas υποδέχθηκαν τους Slow Leopards. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σκληρό σε άμυνα και επίθεση σε όλη την διάρκεια του. Αυτό όμως δεν επηρέασε την απόδοση των παιχτών που τα έδωσαν όλα! 47-38 ήταν το τελικό σκορ με τους Mambas να παίρνουν την νίκη!

Με φόρα ξεκίνησαν το δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι. Με ορμή, πάθος, αλλά και πλάνο κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. 16-8 ήταν το επιμέρους σκορ με τις «λεοπαρδάλεις» να αντιμετωπίζουν πρόβλημα από νωρίς. 2 καλάθια έβαλε ο Γιαννόπουλος, ενώ Κ. Ζυγούκης, Ξαγοράρης και Δίπλας είχαν από 3 πόντους έκαστος. 5 πόντους έβαλε ο Μουρούτσος για τους φιλοξενούμενους.

Στους 9 πόντους έφτασε η διαφορά στο 2ο δεκάλεπτο που ήταν πιο ισορροπημένο. Αυτό φαίνεται εύκολα από το 11-10 που ήταν το σκορ της περιόδου. Ο Γ. Ζυγούκης πήρε την σκυτάλη στο σκοράρισμα για τα «φίδια» με 3 σερί καλάθια. Οι 8 σερί πόντοι του Μαυρέπη έδωσαν πνοή και ανάσα στους Leopards.

Κατά 1 καλάθι μείωσαν οι Slow Leopards στην 3η περίοδο. Το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο με την διαφορά υπέρ των Mambas να υπάρχει λόγω της 1ης περιόδου. 9-11 ήταν το επιμέρους σκορ. Από 3 πόντους ο καθένας έβαλαν Γιαννόπουλος και Παπαλέξης. Για τις «λεοπαρδάλεις» 7 είχε ο Καραμπεσύνης.

Με την διαφορά στους 7 πόντους, οι Mambas είχαν τον 1ο λόγο στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να το πάλεψαν και να έφτασαν κοντά στο σκορ, αλλά με πλάνο και υπομονή οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη στο ντέρμπι. 47-38 ήταν το τελικό σκορ με την περίοδο να λήγει 11-9! Για τους νικητές Γ. Ζυγούκης και Κεραντζάκης είχαν από 4 πόντους. Ρεντίφης, Μουρούτσος και Δημόπουλος είχαν από 3 έκαστος για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Γ. Ζυγούκης με 12 πόντους, 10 ριμπάουντ (6-4), 3 κλεψίματα και 3 λάθη σε 29 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Π. Δημόπουλος με 5 πόντους, 16 ριμπάουντ (15-1), 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 5 λάθη σε 33 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Π. Γιαννόπουλος με 9 πόντους και 9 ριμπάουντ (6-3) σε 21 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από τις ανάσες και τις αντοχές των γηπεδούχων!