Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι Pink Panthers, οι οποίοι μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι επικράτησαν των New York Bricks με 50-41 στο κλειστό του ΟΑΚΑ. 

Αρκετά ισορροπημένο και με σχετικά καλό ρυθμό, ήταν το ξεκίνημα του αγώνα. Οι Panthers, βρήκαν λύσεις με περισσότερους παίκτες, 4 έβαλε ο Τζόγιας, 3 οι Βενάρδος, Αρβανιτάκης και Ασημάκης και προηγήθηκαν με 15-10. Για τους Bricks, 5 έβαλε ο Πλέτσας και 3 ο Θεοδοσίου. 

Το ντέρμπι συνεχίστηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους New York Bricks να έχουν σε εξαιρετική μέρα το δίδυμο Θεοδοσίου – Πλέτσα, το οποίο είχε βάλει τους 21 από τους 25 πόντους της ομάδας του για το 28-25 του ημιχρόνου. Για την ομάδα του Κόντου, 5 έβαλε ο Λύτρας και 4 ο Αρβανιτάκης. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Σκορ οι Bricks δεν έβρισκαν παρά μόνο από Θεοδοσίου (15) και Πλέτσα (14) με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 8-8 και τους Panthers να κρατούν το οριακό προβάδισμα (33-36), με τους Βενάρδο και Μακριδάκης να βάζουν από 3 πόντους. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι Bricks φάνηκε να ξεμένουν από δυνάμεις. Οι Pink Panthers έκλεισαν τα ατού των αντιπάλων τους, πήγαν την μπάλα κοντά στο καλάθι και κατάφεραν να επικρατήσουν με 9 πόντους διαφορά, 50-41 ξεκινώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πορεία τους στο πρωτάθλημα. Το μεγάλο rotation που είχαν, ήταν καθοριστικό για την έκβαση του αποτελέσματος. 

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Αρβανιτάκης με 11 πόντους (1/1 βολές, 5/11 δίποντα, 0/1 τρίποντο), 12 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Θάνος Πλέτσας με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Βασίλης Θεοδοσίου είχε 17 πόντους, 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο. 

Που κρίθηκε: Στην ψυχραιμία των Pink Panthers στο τελευταίο δεκάλεπτο!