Τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου πήρε το απόγευμα της Κυριακής η AgeliBC όταν και αντιμετώπισε στο πλαίσιο της 20ης πράξης του δεύτερου γκρουπ της Division 3 τους Basketfathers παίζοντας εντυπωσιακά κατά διαστήματα !

Μετά τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι επέβαλλαν το τέμπο τους. Με σερί 7-0 και τους Χατζή (9), Κεχαγιόγλου (4), Τσουμάνη και Κωσταρά (από 3) σκόραραν από μακριά αποκτώντας το προβάδισμα. Οι αντίπαλοι τους , παρά τις ενέργειες των Τρίμη και Καλτσά (από 4π) δεν κατάφεραν να τους ακολουθήσουν , με το σκορ να είναι στο 22-13 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η καλή απόδοση συνεχίστηκε για την Αγέλη και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Με νέο 9-0 με πρωταγωνιστές τους Κεχαγιόγλου (9) και Τσουμάνη (6) η διαφορά πήγε στο +17, με τον Τρίμη (10) και τον Τυράκη (4) να μειώνουν σε 40-27 στη μέση της διαδρομής.

Δεν άλλαξαν πολλά μετά την ανάπαυλα. Η Ageli με όπλο τα γρήγορα και φρέσκα πόδια των περιφερειακών της (Τσουμάνης 9, Χατζής 7 και Αντωνόπουλος 4) συντήρησε δίχως ιδιαίτερη δυσκολία την απόσταση που είχε από τους Basketfathers, παρά το πολύ καλό παιχνίδι από τους Καλτσά (11) και Σκούρτα (6). Σκορ τρίτης περιόδου 63-47.

Στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν. Φρόντισε γι' αυτό το δίδυμο Τσουμάνη (6) και Χατζή (4), με τον Περάκη (5π) να διακρίνεται από την άλλη πλευρά. Στη λήξη του παιχνιδιού το ταμπλό έγραψε 76-56 !

Mvp αναδείχθηκε με double double ο Φρίξος Χατζής. Είχε 20 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Συμπαραστάτης του, πρώτος σκόρερ και παίκτης κλειδί ήταν ο Αποστόλης Τσουμάνης που μέτρησε 24 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν με double double o Δημήτρης Τρίμης, με 16 πόντους, ισάριθμα ριμπάουντ και 3 ασιστ.

Που κρίθηκε : Στην ταχύτητα και τα νιάτα των νικητών !