Για την 20η πράξη του δεύτερου γκρουπ της Division 3 οι Gipsy Blinders υποδέχτηκαν τους Κόνδορες το Σαββατόβραδο στο ΟΑΚΑ με τους δεύτερους να κάνουν μια ακόμα υψηλή πτήση μετά τα πρώτα δέκα λεπτά και να παίρνουν εύκολα το ροζ φύλλο !

Στα πρώτα λεπτά οι ομάδες δυσκολεύτηκαν αμφότερες να βρουν το αντίπαλο καλάθι. Οι γηπεδούχοι σκόραραν κυρίως με τον Μπερζελέα (5π) ενώ από την άλλη πλευρά η ομαδική δουλειά των Τσιάνου, Αναστασιάδη, Α. & Σ. Χρονόπουλου (από ένα καλάθι έκαστος) έβαλε τους Κόνδορες μπροστά με βραχεία κεφαλή (7-8) στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Το σκήνικο άλλαξε άρδην στη συνέχεια. Με επιμέρους 18-1 και πλειάδα πρωταγωνιστών ( Δημόπουλος, Αναστασιάδης από 6, Οικονομούλας, Κατζιλιεράκης & Α. Χρονόπουλος από 4) οι Κόνδορες μπήκαν στη φάση της απογείωσης καθώς η άμυνα τους ταυτόχρονα επέτρεψε μόλις έξι πόντους. Η διαφορά έφτασε στο +20 (14-34) στο ημίχρονο.

Με ένα νέο 10-0 οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν από νωρίς την υπόθεση νίκη με τους Οικονομούλα (7), Σ. & Α. Χρονόπουλο (από 6). Οι Blinders πέτυψαν ένα τρίποντο με τον Μπερζελέα και ένα καλάθι με τον Πιπιλή, για το 19-57 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία λεπτά η αναμέτρηση είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τα σύνολα να προσπαθούν να δώσουν θέαμα ! Οι Gispy βρήκαν χώρο δράσης (Μπερζελέας 5, Πολίτης και Αργύρης από 4) ενώ από την αντίπερα όχθη ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός. Σ. Χρονόπουλος με 10, Παπουτσής και Α. Χρονόπουλος με έξι αλλά και Οικονομούλας με τέσσερις διαμόρφωσαν το ευρύ τελικό 35-90.

MVP αναδείχθηκε ο Άγγελος Χρονόπουλος με 18 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα κι ένα λάθος. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Διονύσης Πολίτης με double double και 10 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Key player ήταν ο Σωτήρης Χρονόπουλος που μέτρησε 18 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Που κρίθηκε : Οι νικητές σανίδωσαν το γκάζι μετά τα πρώτα δέκα λεπτά και δεν ξανακοίταξαν πίσω.