Tην πρωτιά του πρώτου γκρουπ της Division 3 και μαθηματικά εξασφάλισαν οι Unfamous το βράδυ της Παρασκευής όταν και φιλοξενήθηκαν στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής από τους Mamba's με τρομερό δεύτερο μισό αφού πέτυχαν 58 (!!) πόντους σε αυτό το διάστημα παρασύροντας τους αντιπάλους τους στο διάβα τους !

Στο ξεκίνημα της αναμέρτησης τα πράγματ ήταν αλλιώς. Οι γηπεδούχοι παίρνοντας σκορ από αρκετούς (Αντωνίου 6, Ρίσκας 4  Κ. & Ν. Παπαλέξης από 3) έκαναν εκρηκτική εκκίνηση προηγούμενοι με 15-3 ! Ωστόσο οι αντίπαλοι τους απάντησαν με σερί 11-0 και χάρησ τους Πρίφτη (6), Αντωνόπουλο (4) και Αργυριάδη (3) ισορρόπησαν μένοντας πίσω με την ελάχιστη δυνατή τιμή (18-17) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Το μπρα ντε φερ μεταξύ των ομάδων συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου. Οι φιλοξενούμενοι προσπέρασαν χάρη στους Γκούμα, Αργυριάδη (από 4) και τα τρίποντα των Κριτσαντώνη και Αντωνόπουλου, όμως τόσο ο Αντωνίου με επτά πόντους όσο και το τρίποντο του Κ. Παπαλέξη διατήρησαν την μίνιμουμ πρωτοπορία (32-31) για τους Mamba's στο ημίχρονο !

Αλλαγή σκηνικού είχαμε μετά την ανάπαυλα. Οι "Άσημοι" πάτησαν το γκάζι και με το δίδυμο Αντωνόπουλου και Αργυριάδη (από 10π έκαστος) και τους Κριτσαντώνη και Πρίφτη (από 5) να σιγοντάρουν πήραν τα ηνία της αναμέτρησης. Οι Mamba's αντιστάθηκαν ως το 43-44 χάρη στα τρίποντα του Ξαγοράρη (6) ωστόσο η μηχανή των προπορευόμενων είχε πάρει μπρος και με σερί 9-0 απέκτησαν διψήφια διαφορά (48-63) στο τριαντάλεπτο.

Η κατάσταση ξεκαθάρισε οριστικά στις αρχές της τέταρτης περιόδου. Με νέο 10-0 οι Unfamous έφτασαν στο +30 με τους Αντωνόπουλο (8), Πρίφτη (7), Πετρόπουλο (5) και Αργυριάδη (4) να πρωταγωνιστούν. Ο Κοντογιάννης (8π) με τον Γιαννόπουλο (4) δεν κατόρθωσαν να συμμαζέψουν τα πράγματα από την αντίπερα όχθη, με συνέπεια το απόλυτα δίκαιο τελικό 60-89 !

MVP αναδείχθηκε ο Χάρης Αργυριάδης με 23 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 μπλοκ. Από τους ηττημένους ξεχώρισε με double double ο Χρήστος Αντωνίου. Είχε 15 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ.

Παίκτης κλειδί ήταν επίσης με double figures ο Γιάννης Πρίφτης που μέτρησε 18 πόντους, 12 ριμπάουντ και 2 ασιστ.

Που κρίθηκε : Οι νικητές απογειώθηκαν μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά κι επιβεβαιώσαν στο έπακρο τη βαθμολογική τους θέση.