Ντέρμπι με τα όλα του το παιχνίδι μεταξύ ΧΑΛΕΪΚΕΡΣ και INDIANS με τους 2ους να επικρατούν με 60-62.

Ο Χαρδαβέλλας άνοιξε το σκορ για να έρθει ένα σερί 10 πόντων από τους INDIANS με τον Σωτηρέλη να σκοράρει 5 πόντους, τον Γκόγκα 3 και 2 του Τσάγκα. Ο Χαρδαβέλλας σκόραρε ξανά ενώ ο Κάππος έκανε το 6-10. Ο Βουρλίτης απάντησε ενώ ο Τσάγκας έκανε το 8-14. Ο φοβερός Χαρδαβέλλας σκόραρε άλλους 4 πόντους για το 12-14. 

Στο καλάθι του Τζαβάρα απάντησε ο Τσάγκας αλλά ο Χαρδαβέλλας με 4 πόντους και ο Πούτος έκαναν το 20-16. Ο Σωτηρέλης μείωσε αλλά ο Τζαβάρας σκόραρε τρίποντο. Μάλιστα με τον Χαρδαβέλλα να σκοράρει ξανά η διαφορά έφτασε στους 7. Οι INDIANS όμως όπως και στο 1ο δεκάλεπτο, αρχικά με τον Χαλιλόπουλο και στη συνέχεια με τους Σωτηρέλη και Γάκο γύρισαν τούμπα το ματς και έκαναν το 27-29 του ημιχρόνου.

Ο Χαρδαβέλλας μπήκε ορεξάτος και στο 2ο ημίχρονο. Με 5 σερί πόντους του έβαλε μπροστά την ομάδα του ενώ ο Πούτος έκανε το 34-31. Οι Σωτηρέλης και Γκόγκας ισοφάρισαν αλλά και πάλι ο Χαρδαβέλλας έκανε το 38-34. Ο γκόγκας μείωσε αλλά ο Κάππος με τρίποντο αύξησε τη διαφορά. Η ισοφάριση ήρθε και πάλι στο τέλος με έμμεσο τρίποντο του Σωτηρέλλη και βολές του Χαλιλόπουλου.

Ο Γκόγκας με 2 τρίποντα και ο Χαλιλόπουλος από κοντά έδωσαν αέρα 8 πόντων στην ομάδα τους. Ο Χαρδαβέλλας όμως συνέχισε να παίρνει από το χέρι την ομάδα του και κατάφερε να μειώσει στους 4. Οι Τσάγκας και Βουρλίτης αύξησαν ξανά τη διαφορά αλλά σε εκείνο το σημείο τη σκυτάλη πήρε ο Τζαβάρας. Με 2 κολλητά τρίποντα και ένα σουτ 2 πόντων κατάφερε να μειώσει στον πόντο. Ο Παπανικολάου σκόραρε 1/2 βολές και στην αμέσως επόμενη φάση πολύ σημαντικό καλάθι. Με τους Χαρδαβέλλα και Τζαβάρα και πάλι η διαφορά πήγε στον πόντο με το ματς να είναι στην κόψη του ξυραφιού. Ο Τσάγκας σκόραρε ένα φοβερό τρίποντο για το 57-61 αλλά ο Τζαβάρας στην επόμενη φάση απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Ο Βουρλίτης με 1/2 βολές έκανε το +2 για την ομάδα του ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος ένα λάθος κόστισε ακριβά στους γηπεδούχους που δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη.

MVP της αναμέτρησης ο Σωτηρέλης με 21 πόντους και 9 ριμπάουντ.

για τους γηπεδούχους ο εκπληκτικός Χαρδαβέλλας είχε 27 πόντους, 14 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Ένα καλάθι ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά. Το μεγάλο τρίποντο του Τσάγκα λίγο πριν το τέλος.