Για την 21η στάση του πρώτου γκρούπ της Division 3 οι Abaliers φιλοξένησαν το απόγευμα του Σαββάτου τους Unfamous και πήραν τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου σφραγίζοντας έτσι τη δεύτερη θέση του ομίλου !

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερο ξεκίνημα καθώς με τους Αντωνόπουλο (10) και Πρίφτη (8) βρέθηκαν στο +12 ! Οι αντίπαλοι τους κάλεσαν time out και με επιμέρους 12-2 ισορρόπησαν χάρη στους Δούρο (7) και Σχοινά (5), δίχως όμως να καταφέρουν να προσπεράσουν. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 17-22.

Αντωνόπουλος (5) και Πρίφτης (4) συνέχισαν να σκοράρουν για τους "Άσημους" και στη δεύτερη περίοδο. Οι Abaliers αντέδρασαν ωστόσο , και με τους Δούρο (7), Σχοινά (5) και τον Κυριαζή (4) ανέτρεψαν την κατάσταση και προηγήθηκαν με 35-33 στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα το ντέρμπυ απέκτησε άγρια ομορφιά ! Οι ομάδες εναλλάσονταν στην πρωτοπορία διαρκώς δίχως κάποια να ξεχωρίσει. Δούρος με ακόμα επτά και Σχοινάς με έξι πυροβολούσαν για τους "Aba", την ώρα που Πετρόπουλος (8) και Κριτσαντώνης (4) έδιναν ένα ισχνό προβάδισμα (52-53) για τους Unfamous στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν δις με επτά πόντους με τον Πρίφτη (11) να κάνει μεγάλο παιχνίδι μαζί με τον Γκούμα (5). Ωστόσο σα να τελειώσε το καύσιμο στο ντεπόζιτο τους. Με το σκορ στο 65-69 οι Abaliers έκαναν το ιδανικό φίνις με ένα 8-0 την κατάλληλη ώρα ! Ο Γ. Χρυσοσπάθης έδωσε το σύνθημα με 4 πόντους μαζί με τους Δούρο και Σχοινά , για να φτάσουν στο ροζ φύλλο με το τελικό 73-69 !

MVP αναδείχθηκε ο Κώστας Δούρος με 25 πόντους , 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν με double double ο Γιάννης Πρίφτης που είχε 27 πόντους, 18 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Αλέξανδρος Σχοινάς που μέτρησε 25 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Στο φίνις των νικητών !