Στο πλαίσιο της 21ης πράξης του δεύτερου γκρουπ της Division 3 οι Βrotherhoops υποδέχτηκαν στο Ολυμπιακό κλειστό των Άνω Λιοσίων τη Σκιλλουντία με τη δεύτερη να κάνει τη μεγάλη απόδραση χάρη στο απίθανο come back στην τελευταία περίοδο !

Ιοσρροπημένη ήταν η εκκίνηση για τα συγκροτήματα. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στο περιφερειακό τους σουτ με τους Κωτσάκη (8) και Χάλαρη (3) ενώ οι αντίπαλοι τους απάντησαν με τους Σκουφή , Τσεκλένη (από 5π) και Στούπα (4) για το ισόπαλο 16-16 των πρώτων δέκα λεπτών.

Η συνέχεια ήταν καταιγιστική για τους Brotherhoops. Με χαλύβδινη άμυνα που επέτρεψε μόλις ένα καλάθι (από τον Κούρτη) και με τον Μ. Βουγα να σκοράρει από μακριά και τους Κωτσάκη, Τζεβελέκο, Γιαζιτζή και Καπούραλο έφτασαν στο +9 (27-18) στο ημίχρονο !

Οι Hoops διατήρησαν το προβάδισμα τους και κατά την τρίτη περίοδο. Με τον Κωτσάκη να βλέπει το καλάθι σα βαρέλι με δέκα πόντους και δύο τρίποντα και τον Γιαζιτζή να συνεπικουρεί με πέντε κράτησαν τη διαφορά απέναντι στους Στούπα (7) και Κούρτη (4), προηγούμενοι με 44-34 στο φινάλε της.

Τα τελευταία λεπτά έκρυβαν μεγάλες συγκινήσεις ! Η Σκιλλουντία έκανε τη μεγάλη ανατροπή, καθώς με 10-0 σερί μέσα σε πέντε λεπτά έφερε τα πάνω κάτω ! Με τους Δαλαμάγκα (8), Τσεκλένη (6) και Κούρτη (5) να πρωταγωνιστούν, έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Τζεβελέκος κράτησε προ στιγμήν τους Brotherhoops μπροστά με 49-48 όμως ένα νέο 7-0 από τους Πυργιώτες ξεκαθάρισμε τα πράγματα ! Προηγήθηκαν με 49-55 και πανηγύρισαν το ροζ φύλλο, που τους φέρνει ισόβαθμους με τους αντιπάλους τους στο κυνήγι των πλέι οφ !

Mvp αναδείχθηκε με double double o Παναγιώτης Τσεκλένης. Είχε 13 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Βαγγέλης Τζεβελέκος με 10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Κώστας Στούπας καταγράφοντας 12 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : στο καταπληκτικό τελειώμα των νικητών