Στο πλαίσιο της 21ης στάσης του δεύτερου γκρουπ της Division 3 το απόγευμα του Σαββάτου οι IndiansBC φιλοξένησαν τους ουραγούς Gispy Blinders και πατώντας το γκάζι μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη που τους διατηρεί στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και ροηγήθηκαν με 7-0 με τους Πολίτη , Μπερζελέα και Πασχαλάκη να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες. Οι αντίπαλοι τους ωστόσο ισορρόπησαν με τους Πέτρου και Λαζαρίδη (από 4π) και με τα δύο back to back τρίποντα του Κουρκουρή προσπέρασαν με 18-15 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Blinders συνέχισαν να πιέζουν με τους Πασχαλάκη και Μπερζελέα, όμως οι παίκτες του Κρητικού πήραν ενέργεια από τους Γκόγκα (5) και Σωτηρέλη φτάνοντας στο +8 (31-23) στο ημίχρονο.

Η τελευταία αναλαμπή των Gispy Blinders ήταν αμέσως μετά την ανάπαυλα χάρη στον Πασχαλάκη. Μείωσαν σε 31-27, με τους Ινδιάνους να ξεκινούν την τρεχάλα . Αρχικά με σερί 13-0 και τον αξεπέραστο Σωτηρέλη (14π) και δύο ακόμα βόμβες τριών πόντων από τον Κουρκουρή μεγάλωσαν την απόσταση ως το 57-35 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία λεπτά η αναμέτρηση είχε μπόλικο ελεύθερο μπάσκετ εκατέρωθεν. Ο Πασχαλάκης είχε ακόμα 10 πότους και ο Πολίτης έξι για τους φιλοξενούμενους, ενώ οι Γκόγκας, Γάκος (από 5), Κουρκουρής και Τριαντάφυλλος (από 4) διαμόρφωσαν το απόλυτα δίκαιο τελικό 79-53.

MVP αναδείχθηκε ο Γιάννης Κουρκουρής. Είχε 16 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ και ένα κλέψιμο. Καλύτερος από τους ηττημένους ήταν ο Νίκος Πασχαλάκης με double double και 26 πόντους, 17 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν το πολυεργαλείο Βάχος Λαζαρίδης με 6 πόντους, 16 ριμπάουντ, 9 ασιστ, 3 κλεψίματα και 5 λάθη.

Που κρίθηκε : Τα πράγματα αποπλοιήθηκαν όταν οι νικητές έτρεξαν στο δεύτερο ημίχρονο.