Aπόγευμα Σαββάτου στο ΟΑΚΑ και οι πρωτοπόροι Power Strangers υποδέχτηκαν τη φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα Ageli για την 21η αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ της Division 3 και αποδίδοντας εξαιρετικά μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το ροζ φύλλο συνεχίζοντας τη νικηφόρα τους πορεία.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς στα πρώτα λεπτά. Οι φιλουξενούμενοι με τον Τσουμάνη (6) και τα τρίποντα από τους Χατζή και Αντωνόπουλο ακολουθούσαν κατά πόδας τους αντιπάλους τους ως το 15-14. Στο φινάλε της πρώτης περιόδου ωστόσο αυτοί πήραν μικρή διαφορά με τους Τσουσλάρη (6) και Γαλανόπουλο (4) σε πρώτο ρόλο προηγούμενοι με 19-14.

Αμφίρροπο ήταν και το δεύτερο δεκάλεπτο. Οι μεν Power είχαν πάντα την πρωτοπορία με τον Πανοσκάλτση (9π) να παίρνει μπρος, με τους Χατζή (9) και Αντωνόπουλο (5) να κρατούν την Αγέλη σε κοντινή απόσταση, με το σκορ να βρίσκεται στο 36-31 στο ημίχρονο.

Η εικόνα άλλαξε μετά την ανάπαυλα. Ένα 12-0 των γηπεδούχων με την τριπλέτα Πανοσκάλτση (9), Τσατσα και Γαλανόπουλου (από 6π) τους έδωσε διψήφια διαφορά παρά τη μεγάλη προσπάθεια του Κεχαγιόγλου (11π). Το αποτέλεσμα στο κλείσιμο της τρίτης περιόδου ήταν στο 59-44.

Το νερό είχε μπει στ' αυλάκι για τους Power Strangers που με την υπεροπλία τους στο ζωγραφιστό και τους Πανοσκάλτση (9) και Τσατσα (3) να σκοράρουν και από τα 6.75 διεύρυναν την απόσταση που είχαν. Ο Χατζής πρόσθεσε ακόμα οκτώ πόντους στο ενεργητικό τυο και μαζί με τους τέσσερις του Τσουμάνη συνέβαλαν στο τελικό 76-57.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Αρμπελιάς συνέχισε το βιολί του πετυχαίνοντας 9 πόντους. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονταν να βρουν το δρόμο προς το καλάθι και κάπως έτσι το παιχνίδι έληξε με τους Strangers να παίρνουν μία άνετη νίκη με 74-39. 

MVP: O Σταύρος Πανοσκάλτσης με double twenty και 28 πόντους, 20 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Για τους ηττημένους μεχώρισε ο Αποστόλης Τσουμάνης έχοντας 16 πόντους, 1 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί: Ο Αντώνης Γαλανόπουλος , επίσης με double figures και 15 πόντους, 19 ριμπάουντ και ένα λάθος.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με την front line των νικητών να αποτελεί τη βάση για την άνετη επικράτηση τους.