Με χαμόγελο αποχαιρέτησε τη σεζόν η Ageli την Κυριακή όταν και φιλοξένησε τους Gipsy Blinders στο πλαίσιο της τελευταίας στροφής του δεύτερου γκρουπ της Division 3, χάρη στο εξαιρετικό της δεύτερο ημίχρονο. Τερμάτισε στη δέκατη θέση ενώ οι αντίπαλοι της κατετάγησαν τελευταίοι.

Αρχικά βέβαια οι ομάδες συμβάδισαν . Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Τσουμάνης (9) και Κεχαγιόγλου (5) ενώ από την άλλη πλευρά Πιπιλής , Διαμαντόπουλος και Παλούμπης πρόσθεσαν από τέσσερις για το ισόπαλο 14-14 των πρώτων δέκα λεπτών.

Η Ageli άρχισε να παίρνει τα πάνω της στη συνέχεια. Με τον Τσουμάνη να βρίσκει ξανά το δρόμο προς το καλάθι με έξι πόντους και το τρίποντο από τον Κωσταρά έφτασε στο +7, όμως η βόμβα τριών πόντων του Μπερζελέα μείωσε στο 29-25 στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι άνοιξαν τα φτερά τους. Με την τριπλέτα Τσουμάνη (7), Κωσταρά (5) και Κεχαγιόγλου (4) και σερί 11-0 απέκτησαν διψήφια διαφορά καθώς η άμυνα τους δέχτηκε μόλις έξι πόντους (Θεοδωρόπουλος 4), με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει στο 45-31.

Με νέο 12-2 η Αγέλη καθάρισε οριστικά την υπόθεση νίκη στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου. Με την ίδια τριάδα (Κεχαγιόγλου, Τσουμάνη και Κωσταρά) έφτασε στο +26. Για τους Blinders o Πιπιλής είχε 9 πόντους με δύο τρίποντα, ο Παλούμπης 3 και οι Πετρόπουλος και Αργύρης από ένα καλάθι, συμβάλλοντας στο τελικό 67-47.

MVP ήταν ο Γιώργος Κωσταράς με double double και 14 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 5 κλεψίματα και 2 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Βαλάντης Πιπιλής με 17 πόντους, 5 ρριμπάουντ και ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Δημήτρης Κεχαγιόγλου που κατέγραψε 20 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 5 κλεψίματα και ένα μπλοκ.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν ένα μαγικό 15λεπτο που ξεκλείδωσε το ματς !