Οι INDIANS δυσκολεύτηκαν αλλά επικράτησαν των BROTHERHOOPS με 62-70.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και με τους Τριαντάφυλλο, Βουρλίτη αρχικά και 4 πόντους του Σωτηρέλλη έκαναν το 0-8. Ο Βουγάς μείωσε αλλά ο Σωτηρέλης με έμμεσο τρίποντο σκόραρε ξανά. Ο Κοτσάκης με σουτ απάντησε αλλά ο Σωτηρέλης ήταν ξανά εκεί. Με τρίποντο του Βιτανόπουλου έγινε το 8-13. Οι Παπανικολάου και Βουρλίτης σκόραραν για τους INDIANS αλλά με νέο τρίποντο του Βιτανόπουλου και καλάθι του Κοτσάκη η διαφορά έπεσε στους 4. Ο Παπανικολάου σκόραρε στο τέλος για το 13-19.

Ο Βιτανόπουλος με τρίποντο και ο Βλασσόπουλος με 1/2 βολές μείωσαν αλλά ο Γκόγκας με τρίποντο και έμμεσο τρίποντο έκανε το 17-25. Οι Βουρλίτης και Τριαντάφυλλος σκόραραν από κοντά ενώ ο Κοτσάκης με σουτ μείωσε. Ο ίδιος παίχτης και ο Βουγάς με σουτ κατάφεραν να ρίξουν τη διαφορά στους 5. Ο Πέτρου απάντησε με 2 καλάθια του αλλά ο Βουγάς Μ. με τρίποντο μείωσε στους 6.

Με τρίποντο του Σωτηρέλη και βολές του Παπανικολάου η διαφορά άνοιξε κι άλλο αλλά ο Κοτσάκης κατάφερε να σκοράρει. Νέα καλάθια των Παπανικολάου και Βουρλίτη βρήκαν απάντηση με τρίποντο του Κοτσάκη. Η ψαλίδα όμως άνοιξε καθώς οι Γκόγκας, Τριαντάφυλλος, Αρβανίτης και Παπανικολάου με σερί τους έκαναν το 35-52. Οι Κοτσάκης και Δάρας μείωσαν αλλά με βολές των Γκόγκα και Αρβανίτη έγινε το 39-57. Ο Χάλαρης με δυο τρίποντα του κατάφερ να μειώσει ενώ με βολές των Βουγά και Δάρα η διαφορά έπεσε στους 10. Ο Παπανικολάου στο τέλος σκόραρε τρίποντο δίνοντας σημαντική διαφορά στην ομάδα του σε ένα γεμάτο δεκάλεπτο.

Ο Χάλαρης με τρίποντο έδωσε ελπίδα στην ομάδα του. Οι Τζεβελέκος και Μίσσιος πήραν τη σκυτάλη για το 57-64. Ο Παπανικολάου όμως με σουτ και ο Τριαντάφυλλος από κοντά απάντησαν γρήγορα. Με τρίποντο του Κοτσάκη και σουτ του ίδιου παίχτη έγινε το τελικό 62-70.

MVP της αναμέτρησης ο Παπανικολάου με 19 πόντους και 13 ριμπάουντ.

για τους γηπεδούχους ο Χάλαρης είχε 10 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι INDIANS σε κάθε σημείο που οι αντίπαλοι πλησίαζαν είχαν τις λύσεις κερδίζοντας τη μάχη του ριμπάουντ, σκοράροντας σημαντικά σουτ και έχοντας μισά λάθη από τους αντιπάλους τους.