Για την 22η και τελευταία στάση της κανονικής περιόδου του πρώτου γκρουπ της Division 3 οι Munchies Reloaded αντιμετώπισαν το απόγευμα της Κυριακής το ελλιπές (μόλις με μια πεντάδα) Χάος και μετά από σαραντάλεπτη μάχη πήραν στο τέλος το ροζ φύλλο που τους δίνει το δικαιώμα να περιμένουν τα αποτελέσματα των αγώνων Terror East - Havalencia και N.Y Bricks - Unfamous για να δουν εαν θα συμμετέχουν στη γιορτή των πλέι-οφ.

Ισορροπήμενα ξεκίνησαν την αναμέτρηση τα συγκροτήματα. Οι φιλοξενούμενοι σκοράροντας από μακριά με τους Οικονόμου (6) και Πούλο (3) και τον Καθαράκη (4) προηγήθηκαν, αλλά οι αντίπαλοι τους έπιασαν χάρη στον Στεργιόπουλο (7π) και τον Κεραμίδα (4) που με δύο διαδοχικά καλάθια ισοφάρισε σε 15-15 στην εκπνοή της πρώτης περιόδου.

Ο ρυθμός έπεσε αμφότερα και το Χάος έφτασε στο +7 στη συνέχεια με τον Πούλο (5) να το παίρνει πάνω του και το τρίποντο του Καθαράκη. Ο Λεντζάκης ανταπέδωσε από τα 6.75 και μείωσε σε 22-25 στο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι παρότι έχασαν τον Σταθόπουλο με τραυματισμό ανέβασαν στροφές μετά την ανάπαυλα. Τα μακρινά σουτ απέναντι στη ζώνη ήταν η λύση, αρχικά με τους Λεντζάκη (5) και Στεργιόπουλο (6) . Εν συνεχεία ο Κεραμίδας έστησε το δικό του πάρτυ με εννιά πόντους φέρνοντας τη διαφορά στο +8 για τους Μunchies. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο παρέμειναν κοντά με τις ενέργειες του Πούλου (6) και του Καραπιστόλη (4), με το σκορ να διαμορφώνεται σε 44-38 στο τριαντάλεπτο.

Η διαφορά εκτοξεύτηκε στο +11 στην α ρχή του τέταρτου δεκαλέπτου με το τρίποντο του Στεργιόπουλου, όμως το Χάος δεν παρέδωσε τα όπλα ! Με σερί 10-0 και τους Πούλο (5), Καθαράκη και Κοραλη (από 4π) το έφερε στον πόντο ! Σε αυτό το σημείο μίλησε ο πιστολέρο Στεργιόπουλος (9). Με δύο back to back βόμβες τριών πόντων έφερε τη διαφορά στους επτά, μια διαφορά που υπερασπίστηκαν οι Munchies παρά τα καλάθια του Κοραλη, επικρατώντας με 56- 53 !

MVP αναδείχθηκε ο Γιάννης Λεντζάκης. Είχε 8 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασιστ, ισάριθμα κλεψίματα και ένα λάθος. Για το Χάος  πολυτιμότερος ήταν ο αλάνθαστος Ευθύμης Καραπιστόλης με double double και 10 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και ένα μπλοκ.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο bomber Δήμος Στεργιόπουλος. Μέτρησε 22 πόντους (6/12 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν το βαθμολογικό κίνητρο αλλά και τις έξτρα ανάσες για να φτάσουν στη νίκη απέναντι στο πολύ αξιόμαχο Χάος !