Στη δεύτερη τους ήττα σε όλο το πρωτάθλημα υποχρέωσαν τους Power Strangers το βράδυ της Κυριακής στο Ίλιον οι Bricklayers φορτσάροντας στο δεύτερο ημίχρονο και έστειλαν το μήνυμα τους ενόψει της πόστ σίζον. Τερμάτισαν στην τρίτη θέση και όπως και οι πρώτοι Power αναμένουν να λυθεί το κουβάρι που από την έκτη ώς την ένατη θέση για να μάθουν τον αντίπαλο τους.

Οι ομάδες στο ξεκίνημα μπήκαν μουδιασμένες στο παρκέ και δυσκολεύτηκαν στο σκοράρισμα. Γαλανόπουλος (4) , Τσαουσλάρης και Γκόλιας (από 3) βρήκαν στόχο για τους γηπεδούχους, με τους αντιπάλους τους να ακολουθούν εκ του σύνεγγης χάρη στον Κρινη (5π) . Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 10-9.

Το χαμηλό τέμπο ήταν το χαρακτηριστικό και της δεύτερης περιόδου. Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να ξεφύγουν με τους Κουταλια (7π) και Λοϊζο (6) να ανεβάζουν την απόδοση τους προηγούμενοι με 16-21 όμως οι Power αντέδρασαν και με πέντε πόντους τους Τσαουσλάρη & τρεις του Γαλανόπουλου ισοφάρισαν σε 24-24 στο ημίχρονο.

Οι Bricklayers έτρεξαν ένα 9-0 μετά την ανάπαυλα, με καταιγισμό τριπόντων από τους Κουταλια (9) και Βέργο (3) και με τη συνδρομή του Κωνσταντόπουλου έφτασαν στο +8 (38-46) στο τριαντάλεπτο. 

Με τα τρίποντα από τους Βέργο και Λοϊζο οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την απόσταση που είχαν, όμως οι Power Strangers δεν κατέθεσαν τα όπλα. Γκόλιας και Τσαουσλάρης με οκτώ & ενννιά πόντους αντίστοιχα τους έφεραν στους πέντε πόντους. Το ρεζεςρβουάρ τους όμως στέρεψε με τους Brick να τρέχουν ένα 11-0 με τη συνέργια των Κωνσταντόπουλου και Κουταλια που "υπέγραψαν" το ροζ φύλλο με το τελικό 55 -69 !

MVP αναδείχθηκε ο 'Αγγελος Κουταλιάς με 22 πόντους, 3 ριμπάουντ & ασιστ και ένα μπλοκ. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Αντώνης Γαλανόπουλος με double double και 10 πόντους, 18 ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο. 

Παίκτης κλειδί ήταν ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος επίσης με double figures και 11 πόντους, ισάριθμα ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Το φίνις των νικητών και το σερί τους στην τελική ευθεία ήταν αυτό που έκρινε το ματς !