Στο κλείσιμο της αυλαίας του δεύτερου γκρουπ της Division 3 η Σκιλλουντία υποδέχθηκε τους Primero De Mayo και πήρε το ροζ φύλλο τρέχοντας στο δεύτερο ημίχρονο και πλέον αναμένει και τα αποτελέσματα των υπολοίπων (Χαλέϊκερς και Brotherhoops) για το αν θα συμμετέχει στα πλέι οφ .

Αρχικά οι γηπεδούχοι ήταν καταλυτικοί σε άμυνα κι επίθεση. Δέχτηκαν μόλις έξι πόντους , και στο μπροστά μέρος του γηπέδου φρόντισαν οι Λαδάς (5), Βασιλακόπουλος και Δαλαμάγκας (από 4π) για να φτάσουν σε triple score (18-6) στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στη συνέχεια. Με τους Πάνου (9), Έξαρχο (8) και Ρουσουνέλλο (5) οι Primero αντεπιτέθηκαν μαζικά ισορροπώντας την κατάσταση. Ωστόσο οι Πυργιώτες κράτησαν την πρωτοπορία χάρη στους Στρατήγη (6) και τα δύο τρίποντα του Τσεκλένη, με το αποτέλεσμα στο ημίχρονο να είναι στο 32-30.

Μετά την ανάπαυλα η Σκιλλουντία ξεδίπλωσε τις αρετές της. Με γρήγορο παιχνίδι και την τριπλέτα Λαδά (8), Βασιλακόπουλου (7) και Δαλαμάγκα (6) σε δράση βρήκαν μπροστά τους μόνο τον Έξαρχο (8π) και έφτασαν ξανά σε διψήφια απόσταση (56-42) στο κλείσιμο του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τελική ευθεία συντήρησαν τη διαφορά με τους Βασιλακόπουλο (8) και Λαδά (4) και παρά την προσπάθεια των Πάνου (5), Έξαρχου (4) και Σταθόπουλου (3) από την αντίπερα όχθη κατέκτησαν το "δίποντο" με το τελικό 70-55 !

MVP με παρολίγο quadrable ήταν ο Κώστας Στρατήγης. Είχε 11 πόντους, 12 ριμπάουντ, 10 ασιστ, 9 κλεψίματα και 3 λάθη ! Καλύτερος για την "Πρωτομαγιά" με double figures ήταν ο Δημοσθένης Έξαρχος, με 23 πόντους, 10 ριμπάουντ κι ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Γιώργος Λαδάς με double double και 17 πόντους, ισάριθμα ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές βρήκαν ρυθμό στην επανάληψη κι επιβλήθηκαν με άνεση.