Την τέταρτη θέση στην κατάταξη κατέλαβαν οι ΜΓΚ επικρατώντας εύκολα επί των Slow Leopards για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γκρουπ της Division 3 και θα αντιμετωπίσουν τους FBC στον πρώτο γύρο των πλέι οφ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκαθάρισαν τα πράγματα εξαρχής. Με τον Μαρτσάκη να πρωταγωνιστεί με δέκα πόντους και τη συνέργια των Γιαννόπουλου (4) και Λάϊου (3) προηγήθηκαν με 2-15 κι έκλεισαν την πρώτη περίοδο με διψήφια διαφορά (4-20) !

Το πάρτυ των ΜΓΚ συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Χρήστου και Π. Μακρής με τέσσερις ο καθένας αλλά και ο Μαρτσάκης με ένα τρίποντο διεύρυναν την απόσταση από τους Slow Leopards , που είδαν τον Παλλάντζανα πετυχαίνει πέντε πόντους. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 11-37.

Μετά την ανάπαυλα κυριάρχησε το ανέμελο μπάσκετ, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν χώρο δράσης. Με τον Ρεντίφη να σκοράρει επτά , τον Μαυρέπη τέσσερις και τον Δημόπουλο να βάζει την τρίποντη πινελιά του ακολούθησαν το τέμμπο των ΜΓΚ . Ο Γιαννόπουλος στην αντίπερα όχθη είχε 6 πότονυς με τους Μαρτσάκη και Π. Μακρή να προσθέτουν από τέσσερις στον λογαριασμό τους και το τρίτο δεκάλεπτο να τελειώνει στο 29-53.

Έτσι κύλησε η αναμέτρηση ως τη λήξη. Οι Slow Leopards σκόραραν κι άλλο με τους Καραμπεσύνη (6) και Μαυρέπη (5) ενώ οι ΜΓΚ με ομαδική δουλειά στο μπροστά μέρος του γηπέδου διαμόρφωσαν το τλεικό 42-70.

MVP αναδείχθηκε ο Ραφαήλ Μαρτσάκης που κατέγραψε 22 πόντους, 11 ριμπάουντ (double double), 2 ασσιτ, 5 κλεψίματα, 1 μπλοκ και ένα λάθος. Από τους Leopards πιο αποδοτικός παρουσιάστηκε ο Δημήτης Μαυρέπης. Είχε 11 πόντους, 5 ριμπάουντ, 8 τελικές πάσες, 3 κλεψίματα και δύο λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Παναγιώτης Μακρής με 12 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Στο γρήγορο παιχνίδι και το εκπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο των νικητών !