Για την τελευταία στροφή του πρώτου γκρουπ της Division 3 οι Unfamous υποδέχτηκαν το βράδυ της Δευτέρας τους New York Bricks και ανεβάζοντας την απόδοση τους μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά πήραν το ροζ φύλλο τερματίζοντας στην πρώτη θέση και περιμένουν τον αντίπαλο τους (Brotherhoops ή Σκιλλουντία) , με τους αντιπάλους τους να βρίσκονται και αυτοί στο περίμενε, καθώς η κατάταξη τους θα κριθεί σε τετραπλή ισοβαθμία.

Ισορροπημένη εκκίνηση είχαν οι ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται αρχικά χάρη στον Θεοδοσίου που πρωταγωνίστησε με δέκα πόντους, παρέα με τον Θ. Πλέτσα (5). Από την άλλη πλευρά οι Λιάσκος και Αντωνόπουλος σκόραραν από τα 6.75 με τους Πετρόπουλο και Πρίφτη να συνδράμουν, για το 16-17 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι γηπεδούχοι προσπέρασαν στο δεύτερο δεκάλεπτο φτάνοντας ως το +6 χάρη σε ένα επιμέρους 9-2 με τους Αντωνόπουλο (5) και Πρίφτη (4) να είναι οι πιο ορεξάτοι.  Ωστόσο Λιάσκος και Θεοδοσίου ανταπέδωσαν και έφεραν τους Νεοϋορκέζους στην πιο κοντινή απόσταση που θα μπορούσαν, μειώνοντας σε 27-26 στο ημίχρονο.

Οι "Άσημοι" είχαν πολύ καλό ξεκίνημα στην επανάληψη. Τρέχοντας ένα 14-2 με τον Αντωνόπουλο να βλέπει το καλάθι σα βαρέλι από τη γραμμή των τριών πόντων (είχε 4τρ και 12 πόντους) και τον Πετρόπουλο να κάνει τη δουλειά του στο ζωγραφιστό με οκτώ πόντους ξέφυγαν με διψήφια διαφορά. Παρά την αντίδραση του Θ. Πλέτσα (7π) το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε στο 54-41.

Οι New York Bricks δεν τα παράτησαν. Πίεσαν και μείωσαν ως τους πέντε με ομαδική δουλειά (Μανές 4 και Λιάσκος, Ν. Πλέτσας, Θεοδοσίου από 2). Τον τελευταίο όμως λόγο τον είχαν οι Unfamous καθώς με τον Πετρόπουλο και με ένα ακόμα τρίποντο του Αντωνόπουλου ξεκαθάρισαν οριστικά τα πράγματα φτάνοντας στη νίκη με το τελικό 65-55.

MVP ήταν με double double ο Νίκος Πετρόπουλος με 18 πόντους, 16 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Από τους Bricks ξεχώρισε ο Θανάσης Πλέτσας με 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 τελικές πάσες, 3 κλεψίματα και ένα λάθος.

Τον παίκτη κλειδί ως πρώτος σκόρερ αποτέλεσε ο Φοίβος Αντωνόπουλος που σημείωσε 23 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασιστ, ισάριθμα κλεψίματα και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο ξέσπασμα των νικητών στο τρίτο δεκάλεπτο.