Την δεύτερη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ η Ageli BC όταν στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του δεύτερου γκρουπ της Division 3 επικράτησε των Brotherhoops στην τελική ευθεία εξαιτίας της υπεροπλίας της στο ζωγραφιστό.

Οι γηπεδούχοι με δραστήριους τους Αντωνόπουλο και Κεχαγιόγλου που σκόραραν από 5 πόντους πήρε τα ηνία της αναμέτρησης, χωρίς όμως να απομακρυνθεί, καθώς οι αντίπαλοι τους είχαν τον Κωτσάκη (7) σε καλή κατάσταση, για το 14-9 των πρώτων δέκα λεπτών.

Ο χαμηλός ρυθμός διατηρήθηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Κωτσάκης (5) και Ζαφειρόπουλος (4) ενώ η Αγέλη κράτησε το προβάδισμα με το τρίποντο του αντωνόπουλου και τα καλάθια των Βασιλόπουλου, Τσουμάνη, Μπακλού και Κεχαγιόγλου φτάνοντας στο ημίχρονο με το σκορ στο 27-23.

Οι Brotherhoops έμεναν κοντά και μετά την ανάπαυλα χάρη στους Καπουραλο, Βιτανόπουλο (από 5π και ένα τρίποντο ο καθένας) αλλά και τον Α.Βουγά (4π). Ωστόσο η τριπλέτα της Αγέλης (Τσουμάνης με 6, Αντωνόπουλος με 5 και Μπακλούς με 4 πόντους) κράτησε την πρωτοπορία με 42-39 στην τρίτη περίοδο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι ξεκαθάρισαν την κατάσταση . Η άμυνα τους περιόρισε τους Brotherhoops σε μόλις επτά πόντους (Κωτσάκης 3) και συνάμα ο Αντωνόπουλος σκοράροντας 9 πόντους παρέα με τον σταθερό Μπακλού (4) ανέβασαν τη διαφορά σε διψήφια τιμή, με την κόρνα της λήξης να βρίσκει την Αγέλη με το ροζ φύλλο αγκαλιά με το τελικό 60-46.

MVP: Πολυτιμότερος της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Αντωνόπουλος με double double και 22 πόντους, 18 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα , 2 μπλοκ και 3 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Στέλιος Ζαφειρόπουλος με 8 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 μπλοκ και 1 λάθος. 

Παίκτης Κλειδί:   double figures o Ανδρέας Μπακλούς με 15 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε: Στην τελική ευθεία όταν και οι νικητές πήραν διαφορά ασφαλείας χάρη στην υπεροχή τους κοντά στο καλάθι.