Άνετη επικράτηση για τους BRICKLAYERS απέναντι στους GIPSY BLINDERS με 36-75.

Το ματς ξεκίνησε ισορροπημένα αλλά ο Κρίνης με 4 πόντους και ο Βέργος από κοντά έκαναν το 4-8. Ο Παλούμπης μείωσε αλλά νέα καλάθια των Κωνσταντόπουλου, Λαουτάρη και Κρίνη άνοιξαν ξανά την ψαλίδα. Ο Πολίτης με σουτ και ο Ζέρβας από κοντά μείωσαν αλλά ο Γιαννίκας απάντησε με drive. Το τρίποντο του Πιπιλή έφερε τη διαφορά στον πόντο αλλά ένα σερί από τους Κρίνη με 4 και τον Γιαννίκα 5 πόντων έκανε το 15-25. 

Με έμμεσο τρίποντο του Πολίτη η διαφορά έπεσε αλλά και πάλι ο Κρίνης και ο Κατσάκος έκαναν το 18-29. Ο Μπερζελέας κατάφερε να μειώσει με τρίποντο αλλά με τον ίδιο τρόπο σκόραρε ο Χύτας ενώ κατάφερε να σκοράρει και στον αιφνιδιασμό έπειτα από λάθος των γηπεδούχων. Με έμμεσο τρίποντο ξανά από τον Πολίτη και 2/2 βολές του Πετρόπουλου έγινε το 28-36 του ημιχρόνου.

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για τους γηπεδούχους καθώς σκόραραν μόλις 2 πόντους με τον Πιπιλή. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι τέλειωσαν στην ουσία το ματς καθώς σκόραραν 19 πόντους φτάνοντας τη διαφορά στους 25 πόντους. Ο Κωνσταντόπουλος είχε 7 πόντους, 4 ο Σταύρος Λαουτάρης, 4 ο Γιαννίκας και από 2 Κρίνης και Χύτας.

Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε και στο 4ο δεκάλεπτο καθώς οι Βέργος και Γκούσκος με τρίποντα αύξησαν τη διαφορά ενώ ο Λαουτάρης Σ. σημείωσε άλλους 4 πόντους. Ο Πολίτης μείωσε αλλά νέα καλάθια έκαναν το 32-73. Οι Παλούμπης και Πολίτης μείωσαν στο τελικό 36-75.

MVP της αναμέτρησης ο Γκούσκος με 9 πόντους και 14 ριμπάουντ.

 για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Πολίτης με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ

Το ματς κρίθηκε: Στο φανταστικό 3ο δεκάλεπτο των φιλοξενούμενων που δέχτηκαν μόλις 2 πόντους και σκόραραν 19!