Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής  του 1ου group του 3ου Division, οι Mamba’s αντιμετώπισαν τους Abaliers. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο, καθώς από την μία είχε σκληρό μπάσκετ με γερές άμυνες και από την άλλη απελευθερωμένο μπάσκετ με πολλά σουτ και τρεξίματα. Το τελικό σκορ στον αγώνα αυτό ήταν 32-45 με τους Abaliers να μην είναι και τελικά τόσο άμπαλοι!

Ανταγωνιστικές ήταν και 2 ομάδες από το 1ο δεκάλεπτο. Ξεκίνησαν πολύ δυναμικά και αυτό φάνηκε. Είδαμε πολλά τρεξίματα, σκληρό μπάσκετ και αιφνιδιασμούς. 10-14 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Abaliers να δημιουργούν μια διαφορά 4 πόντων. Για τους γηπεδούχους Ο Σ. Ζυγούκης έβαλε 5 πόντους, ενώ 3 είχε ο Παπαλέξης. 5 πέτυχε ο Σχοινάς και 4 ο Χρυσοσπάθης Ι. για τους Abaliers.

Η διαφορά έφτασε τους 10 πόντους στην 2η περίοδο. Οι Abaliers με οδηγό τον Χρυσοσπάθη Γ. έκλεισαν την άμυνα τους και δέχθηκαν μόλις 3 πόντους. Έβαλαν 9 και έφτασαν στο +10 (13-23). Μόνο με βολές σκόραραν οι Mambas με τον Ζυγούκη Σ. να έχει τις 2 από τις 3. 5 πόντους έβαλε ο Σχοινάς και 3 ο Καλφόπουλος για τους προπορευόμενους.

Ισορροπημένο πλήρως ήταν το 3ο δεκάλεπτο με το επιμέρους σκορ να είναι ξανά χαμηλό (9-9). Η διαφορά παρέμεινε στους 10 πόντους και η πίεση άρχισε να σφίγγει τους Mambas. Για τα «φίδια» ο Σ. Ζυγούκης έβαλε 5 πόντους, ενώ σε 1 τρίποντο ευστόχησε ο Ρίσκας. 5 πόντους είχε ο Σχοινάς για τους Abaliers.

Με την διαφορά στους 10 πόντους, οι «άμπαλοι» είχαν τον 1ο λόγο στην 4η περίοδο. Μπορεί οι Mambas να προσπάθησαν, αλλά με οδηγό τον τρομερό και δεινό σκόρερ Σχοινά, οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη! 10-13 ήταν το επιμέρους σκορ του δεκαλέπτου, με τον πίνακα να δείχνει 32-45 στο τέλος του ματς. Για τους νικητές 10 πόντους έβαλε ο Σχοινάς. 6 πόντους έβαλε ο Ρίσκας για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Σχοινάς με 25 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη σε 30 λεπτά αγώνα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σ. Ζυγούκης με 14 πόντους, 4 ριμπάουντ (4-0) και 2 κλεψίματα σε 29 λεπτά!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Γ. Χρυσοσπάθης με 5 πόντους, 13 ριμπάουντ (9-4), 1 ασίστ, 3 μπλοκ και 2 λάθη σε 29 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την επιθετική δεινότητα του Σχοινά!