Ζευγάρωσαν τις νίκες τους οι Basket Fathers στο πλαίσιο της τρίτης στάσης του δεύτερου γκρουπ της Division 3 το απόγευμα της Κυριακής στο Sala Sport Club όταν και φιλοξενήθηκαν από τους Mix Grill. Mε όπλο την καλή άμυνα και τη δωδεκαμελή αποστολή απέδωσαν καλύτερα στο δεύτερο μισό κι έφτασαν δίκαια στη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν με το αρχικό 7-0 με τους Δερμιτζάκη , Κωστή και Αμπατζή πρωταγωνιστές ωστόσο οι αντίπαλοι τους απάντησαν με  επιμέρους 14-2  με τους Δρόση (5), Παπαδιά και Χάτζηgeorge (από 4π) για να προσπεράσουν με 17-13 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Ο ρυθμός έπεσε στη δεύτερη περίοδο. Οι ομάδες έριξαν το βάρος στην άμυνα. Για τους Mix Grill σκόραραν οι Παπαδιάς και Papone με 3 πόντους, ενώ στην αντίπερα όχθη ο Περάκης (4) και το τρίποντο του Δερμιτζάκη έφεραν το ματς στα ίσα (23-23) στο ημίχρονο.

Οι Basket Fathers μπήκαν πολύ δυνατά μετά την ανάπαυλα. Ο Αμπατζής έδωσε σκορ με 9 πόντους, με τους υπόλοιπους να συμβάλουν με το ..καλαθάκι τους, ενώ για τους Mix Grill μόνο ο Παπαδιάς (7π) συνιστούσε επιθετική απειλή, με συνέπεια το 35-42 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν διψήφια διαφορά χάρη σ' ένα επιμέρους 1-8 με τους Αμπατζή (8) και Κλάδη (4) πιο δραστήριους. Οι αντίπαλοι τους προσπάθησαν να το γυρίσουν με τον Παπαδιά (7) και το τρίποντο του Βήχου πλησίασαν ως τους πέντε, αλλά έμειναν από καύσιμα. Προς το τέλος του παιχνιδιού τραυματίστηκε ο Μπασακίδης, (με τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση και επάνοδο), και οι Basket Fathers κατέκτησαν το ροζ φύλλο με το τελικό 47-56.

Mvp με double double και 13 πόντους , 10 ριμπάουντ, αλλά και 3 ασιστ και 1 μπλοκ ήταν ο αλάνθαστος Αλέξης Αμπατζής. Μαζί του στις μάχες στο ζωγραφιστό, ως παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Ηρακλής Κωστής με 15 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 2 λάθη.

Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν με double figures ο Γιώργος Παπαδιάς με 21 πόντους, 16 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 μπλοκ αλλά και 7 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν πιο γεμάτο ρόστερ και ως εκ τούτου ανάσες που τους επέτρεψαν να διαχειριστούν καλύτερα το παιχνίδι.