Ζευγάρωσαν τις νίκες τους οι Mix Grill στο πλαίσιο της τέταρτης στροφής του δεύτερου γκρουπ της Division 3 την Κυριακή στο Sala Sport Club όταν και φιλοξενήθηκαν από την AgeliBC. Mε όπλο την καλή άμυνα σε μια κλειστή αναμέτρηση πήραν το πολυπόθητο ροζ φύλλο !

Πόντο πόντο πήγαινε το παιχνίδι εξαρχής. Οι γηπεδούχοι βρήκαν στόχο με τους Μπακλού, Τσουμάνη (από 4) και το τρίποντο του Δημητρού, ενώ οι αντίπαλοι τους στηρίχτηκαν στον Παπαδιά (9π) και τον Χάτζηbill (4), για το ισόπαλο 13-13 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Δεν άλλαξαν και πάρα πολλά στη συνέχεια. Με το ρυθμό να είναι χαμηλός η Αγέλη σκόραρε με τους Μπακλού και Κωσταρά (από 3π), ενώ από την άλλη πλευρά οι Mix Grill στηρίχτηκαν στην τριπλέτα Παπαδιά, Χατζήbill και Παππά (από 3π έκαστος) με το σκορ στο ημίχρονο να είναι στο 26-23.

Το μπρα ντε φερ διατηρήθηκε και μετά την ανάπαυλα. Τσουμάνης και Κεχαγιόγλου τράβαγαν το κουπί για την Ageli και παρά τις ενέργειες των Παπαδιά (6) και Βήχου (4) παρέμειναν μπροστά με βραχεία κεφαλή (38-37) στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι φιλοξενούμενοι πήγαν το παιχνίδι εκεί που ήθελαν.  Ο Xατζηbill σκόραρε (7π), παζί με τον Παπαδιά και το τρίποντο του Ζαχαρόπουλου, με τους Mix Grill να προηγούνται και παρά την προσπάθεια του Κεχαγιόγλου (4) αλλά και το τρίποντο του Δημητρού, ήταν εύστοχοι από τη γραμμή της φιλανθρωπίας φτάνοντας στη νίκη με το τελικό 46-50.

Mvp ήταν ο Παναγιώτης Βήχος. Είχε 4 πόντους, 10 ριμπάουντ, αλλά και 4 ασιστ . Μαζί του διακριθείς ως παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Γιώργος Παπαδιάς με 21 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 5 λάθη.

Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Δημήτρης Κεχαγιόγλου με 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 5 κλεψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές διαχειρίστηκαν καλύτερα τις ειδικές καταστάσεις και το τελευταίο δεκάλεπτο.